Reklama

Reklama

Luchagore Christmas

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Kanada, 2015, 2 min

Obsahy(1)

Ak ste si doteraz mysleli, že Santa Claus je príjemný chlapík s dlhou bradou, ktorý nosí darčeky, ste na omyle. Santa je totiž špinavý dedo, ktorý počas Vianoc kazí deťom ich celoročné sny o vytúžených darčekoch. (Marceloo)

Recenze (5)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zvrácený Santa Claus balí dárky trochu netradičním způsobem.   Fajnová 2 minutová jednohubka s nepříjemným a zvráceným prostředím. Bral bych celovečerák, má to takový ten sleazy špinavéj nádech. 7/10. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Ak ste si doteraz mysleli, že Santa Claus je príjemný chlapík s dlhou bradou, ktorý nosí darčeky, ste na omyle. Santa je totiž špinavý dedo, ktorý počas Vianoc kazí deťom ich celoročné sny o ich vytúžených darčekoch. - Tak týmto si ma dnes štúdio LuchaGore Production už úplne získalo na svoju stranu. Keď má niekto horor tak rád, že počas roka myslí na to, aby svojich fanúšikov potešil trochou zvráteností aj počas najkrajších sviatkov v roku, tak je to človek, ktorého chcem spoznať. Santa vyzerá parádne a ten balíček, ktorý pre deti pripravuje, pripomenie každému Necronomicon. Kulisy v jeho príbytku sú tiež na úrovni, takže jedinou chybou je to, že to má len pár sekúnd. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Taková neškodná, leč docela zajímavá kanadská jednohubka. Škoda že to trvalo jen necelé dvě minuty. Zdejší Santa má „pěkný“ bejvák (dílničku), kde chystá dárky pro malé caparty. Ovšem poněkud morbidnějším způsobem, než jak by si děti jistě přáli. Špinavý vzhled snímku byl vážně zajímavý a samotný zvrácený Santa se taky povedl. Takže je vážně velká škoda, že to nebylo delší. Klidně z toho mohla být krátkometrážní pecka. Každopádně dávám palec nahoru. ()

Reklama

Reklama