Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá žena se během své dovolené v Evropě ocitne v opravdové pohádce poté, co její náhodné setkání s pohledným místním přeroste v něco víc. Všechno se ale zkomplikuje, když zjistí, že onen “místní” je ve skutečnosti princ, který se má stát korunovaným králem, a jehož matka by svému královskému synovi povolila románek s turistkou jen přes vlastní mrtvolu... (HBO Europe)

(více)

Recenze (15)

Marze 

všechny recenze uživatele

Prázdniny svobodné ženy v Evropě a její potkání krásného prince. Obdivuji herce , že dokázaly dialogy z červené knihovny zahrát bez mrknutí oka. Třeba oběd krásky s princem: Měla bys víc spoléhat na své pocity, nedělej to. - To není tak lehké, moje kariéra si to žádá,chci ty jistoty a potřebuji ten plat. A rodiče se vzdali spousty věcí, abych se dostala tam, kde jsem. - Nepodceňuj sílu rodičovského obviňování. - Hmm, jo, ale je to I mnou. Jdu po téhle cestě už tak dlouho, že má strach z ní sejít. Prostě je to vhodný film pro ženské publikum na televizi Barandov. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Červená kalpurnská knihovna pro chudší duchem. 1) 32letý Angličan Jack Donnelly (princ Adrien) i Cian Barry (komorník Felix) jsou pěkní kluci. 2) Poničené a neudržované zdi v záběrech z Kalpurnie dávají tušit východoevropskou provenienci. Půlka rumunských jmen na výplatní pásce to pak potvrdí. Sedmihradský Segešvár je pro amerického diváka vskutku jako z pohádky. 3) Veřejná korunovace mi připomněla vítání občánků někde na ONV blahé paměti. ()

alisa.upir odpad!

všechny recenze uživatele

Nebudu chodit kolem horké kaše, a rovnou vám řeknu, že ten film je hrozná sr**ka. Já nevím, kolik mozkových buněk musí mít člověk v hlavě, aby se mu tenhle film líbil, protože už když máte tři, tak celý ten film přestanete chápat. Teda já rozumím tomu, že celej příběh je ztělesněným snu asi nějaký čtyřletý holčičky. Ale prodávat to pod kategorií drama/romantický film? Navíc, když teda ta "úžasná krásná slečna z jů-es-ej", která má okouzlit prince, má křivej úsměv a její postava je protivná jak ženská po přechodu? A určitě by matka/královna ráno před korunovací nevěděla, jak dlouho takový obřad asi bude trvat. Takovej den by byl normálně rozplánovanej skoro na minuty, s organizačním plánem kde kdo kdy bude, co bude dělat, kam se dívat, na koho mluvit... Omg, mě už takovejhle trapnej amatérismus fakt nebaví. To je jak kdybyste se ráno loučili se svým drahouškem, že jde do práce, a do toho byste mu řekli "hlavně prosímtě nekousej do lidí, až budeš mít hlad", páč vy tomu přece moc nerozumíte, jak to chodí s tím jídlem, a slyšeli jste, že svaly jsou vlastně maso.... Odpad. ()

Finskej 

všechny recenze uživatele

Solidně natočená a zahraná nenáročná, nekomplikovaná a odpočinková červená knihovna jak vystřižená ze vzorového muzeálního exempláře červené knihovny. Takže kdo hledá, co je nabízeno, příjemně si odpočine, zbytek má ovšem smůlu, nicméně to není chyba filmu. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

V rámci Hallmark filmů zatím to nejlepší co jsem viděl a v rámci této skupiny bych filmu dal 4. Merritt Patterson je taková lacinější (a ve spoustě věcech hezčí a rozhodně sympatičtější) verze Megan Fox. Jack Donnelly taký jde přežít a i když je jasný jak facka jak film skončí, ta atmosféra tam nějaká je. Rumunská vesnička a hrad jsou pěkné kulisy, i když často fakt velký kýč, zvlášť při pohledu na hrad z dálky, který si užijeme snad 5x úplně stejný, jen v jinou denní dobu. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch slabších vánočních počinů. Hlavní hrdinové nevýrazní, děj zoufale předvídatelný. Ale hrozný byl hlavně scénář, při některých replikách jsem málem zaplakala. ()

wege odpad!

všechny recenze uživatele

Ty vymyšlené země, ta romentická klišé. To to vážně nejde natočit v reálné zemi a udělat to trochu "chytré"? ()

Ronee 

všechny recenze uživatele

Veľmi nepravdepodobné, že by sa niečo takéto stalo. Ale inšpirované to je určite britskou monarchiou. ()

Scaevola 

všechny recenze uživatele

Jistěže na prostoru 80 minut romantického televizního snímku nelze rozehrát kdovíjaké drama s nesmírnou řemeslnou zručností, propracovanou myšlenkou a oslnivými výkony hlavních představitelů, ale přijmete-li jako výchozí fakt, že nic nečekáte a že můžete cynicky komentovat kterékoli laciné zamrkání, věcnou hloupost a oslí můstek, pak si musím položit jednoduchou otázku: Kdo by nechtěl žít ve světě, kde jsou všichni oslniví, milí a šťastní? Pro večer ve dvou po těžkém dni je snímek zkrátka ideální a jinak nic. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 2/10 ... Vizuální stránka: 4/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 1/10 ... Celkový dojem: 2/10. ()

mia.com 

všechny recenze uživatele

Ze to vlastne neni vanocni film, mi doslo az na konci :D. Ona je to totiz jinak zimni pohadka, tak to vyjde nastejno. Film je nijaky, celkem nuda, neprinasi nic noveho. A ta Maggie Marks ma pripominat Meghan Markle nebo co? :D ()

FlyingGentle 

všechny recenze uživatele

Opravdu nádherný až pohádkový příběh z fiktivního evropského království, které tak trochu exteriéry připomíná rumunský venkov.Moc sympatičtí herci, romantická zápletka není objevná, ale to ani nechceme, prostě se nechat unášet lehkými rozhovory zamilovaného páru. Pohlazení na dobrou noc! ()

Zdenka23 

všechny recenze uživatele

Opravdu "jednoduchá" americká červená knihovna, kde od prvních minut víte o čem to přesně bude a jak to dopadne. Plus jsou velmi pohlední herci a krásné historické prostředí Evropy. Oceňuji i krásnou zimní scénu a hezké kostýmy. Dialogy občas jak z nějaké jednoduché telenovely, ale pokud si chce člověk pustit něco hodně nenáročného, u toho žehlit, proč ne. ()

Reklama

Reklama