Reklama

Reklama

Obamův odkaz

(TV film)
  • Česko Prezident Obama: Vlastními slovy (více)

Obsahy(1)

V únoru 2017 odvysílá HISTORY® dvouhodinový speciál s prezidentem Barackem Obamou, který se bude zamýšlet nad svým působením v úřadu a odkazem, který chce po sobě zanechat. Rozhovor pokryje všechna témata, od Zákona o dostupné péči („Obamacare") až po hon na Usámu bin Ládina, a představí Obamovy názory na to, kde se země nacházela při jeho zvolení, kde se nachází teď a kam podle něj bude směřovat pod vedením jeho nástupce. (History Channel)

(více)

Recenze (2)

KapitanKuraz 

všechny recenze uživatele

Ja som Bubuho moc nemusel, ale tento dnesny expert na parochne zo zdochnutych maciek je riadny srac. Mozno sa preberu, je vsak pravda ze Hittlerka Klingonova tiez nebola stastna volba... ()

riza-do 

všechny recenze uživatele

Celý dokument na mě působil jako těžký průřez důležitých okamžiků úřadu Baracka Obamy. A ač mi dnes už bylo jasné jaký je dopad zvolení Donalda Trumpa na ObamaCare, tak konec dokumentu v podobě jakési opožděné prezidentské kampaně "antiTrump" mě překvapil. Budoucnost se jistě bude na Obamu dost ohlížet, pak si nemyslím, že takový konec byl zapotřebí a dokument o něco sráží dolů - minimálně tady o jednu hvězdičku dolů. ()

Reklama

Galerie (13)

Reklama

Reklama