Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Důvěryhodní investigativní novináři odhalují šokující zvraty a nečekaná řešení, na něž narazili při vyšetřování slavných zločinů.

1. Jonbenét - Vražda šestileté královny krásy JonBenet Ramseyové v roce 1996 otřásla světem. Šlo o nevydařený únos nebo o něco mnohem hrůznějšího?
2. Sériový vrah z Long Islandu - Zmizení Shannan Gilbertové na Long Islandu v roce 2010 přivede policii k dalším 10 obětem.
3. Co se stalo maličké Lise? - V roce 2011 je z pokoje unesena malá holčička. Rodina se obává, že byla unesena. Je však sama obviněna z jejího zmizení.
4. Podivnější než fikce - Jackie Gallowayová je nalezena uškrcená a svázaná rituálními uzly. Policisty šokuje, když je náhodné setkání s tulákem přivede k vrahovi.
5. Hrůza v lese - Matka a tři teenageři jsou zavražděni v odlehlém kalifornském městě Keddie. Navzdory řadě podezřelých není nikdo odevzdán spravedlnosti.
6. Hollywoodská hrůza - Turisté objeví useknutou hlavu Herveye Medellina. Na seznamu podezřelých z vraždy nechybějí bývalí milenci, drogové kartely i pornohvězda s vražednými sklony.
7. Jménem lásky - V roce 1995 v Texasu někdo zastřelí 16letou studentku. Policie nemá žádné podezřelé, dokud hra Vadí nevadí neodhalí překvapivé doznání.
8. Vraždy s pomlkou - Jedinou svědkyní, která může pomoct policii, je osamělá oběť, která přežila útok. Po desetiletích pátrání se policie zaměří na nepravděpodobného podezřelého.
9. Nejtemnější noci - Městečkem Craig otřese nález ohořelé mrtvoly Lauri Watermanové, oddané matky. Kde je zodpovědný za tento ohavný zločin?
10. Obviněný Jeffrey MacDonald - Jeffrey MacDonald jako jediný přežije násilný útok ve vlastním domě, který si vyžádal život jeho manželky a dcer. Policisté se však domnívají, že pachatelem je on sám. (TV ID Xtra)

(více)

Recenze (3)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Časopis “People” by sa nemal srať do niečoho, načo nemá parametre. Je mi jasné, že “ID” je kanál kabeloviek, pričom berie všetko, čo v sebe nesie nádych krimi-docu, no toto je zas a znova inscenovaná forma spracovania, čo ja osobne teda z duše neznášam. Nemá to skrátka žiadnu výpovednú hodnotu v rámci žánru. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Shledl jsem dily Motor city murder a Co se stalo malicke Lise. V USA se pripadu chytla media. Autori divakovi postupne odkryvaji informace a zavadi na falesne stopy. Je treba si uvedomit,ze umele oplodneni neplodne americke zeny ji stoji stejne jako dum.Jezdi proto co Ceske republiky,kde je mnoho pro ne lacinych klinik na umele oplodneni.Americti lekari se k pacientum chovaji jako k cislum a chodici penezence a cesti se Americankach zdaji empaticti.V Praze bile Americanky vyzaduji,aby byli oplodneny od bileho darce. ()

contreras 

všechny recenze uživatele

V porovnání s tím hnojem, co servíruje divákům ID Xtra je to relativně povedené, epizoda Sériový vrah z Long Islandu byla možná tříhvězdičková.. Ale.. Nelíbí se mi přístup, který láká šokujícími fakty a blá blá blá... Půlka z věcí nedává smysl, pokládat si kriminalistické otázky (pokud nevíte co znamená tento pojem, možná Vás to doopravdy chytne) je uplně zbytečné. Prostě vyšetřovatelé jsou v koncích, stopa dávno vychladla a co teď? S fanfárami přijde tato reklama na People magazine (chápu jakékoliv snahy zastavit úpadek tištěného slova) který téměř garantuje pikantní fakta, mrazivé okolnosti, blá blá blá. Následuje pouze rekapitulace za vydatné podpory dramatizace a samoúčelnosti. Nic nového se nedozvíme, People s ničím nepohne. Naopak, nenazývá věci pravými jmény.. vyšetřovací verze se tu prezentují jako obvinění a celé to na mě působí jako náznak toho, že média jsou mocnější, chytřejší a prostě tak nějak lepší, než OČTŘ. Policie totiž nemá žádný zájem a hlavně schopnosti něco objasnit :D ale jakmile se do toho vloží kabelovka, tak nám pravda začne vylejzat :D leda hovno ()

Reklama

Reklama