Reklama

Reklama

Afričtí lovci

(seriál)
Kanada / Velká Británie, 2017, 18x48 min

Obsahy(1)

Silné příběhy odhalí jedinečnou povahu afrických predátorů a jejich úžasnou adaptaci v zambijské divočině. Těchto jedenáct filmů mapuje životy impozantních zambijských predátorů - lvů, leopardů, hyen a divokých psů.

1. série
01. Hladová levhartice Společně budeme tři dny sledovat starší samici levharta, která hledá potravu a zároveň se snaží vyhnout svým sousedům, lvům ze smečky Nsefu.

02. Poslední vzepětí Mladší, zdravější a silnější samice se chce zmocnit Kamutiho teritoria a je o něj připravena bojovat. Zkušenosti, věk a elán v boji.

03. Pokrevní pouto Období sucha v Zambii pokračuje a lvi ze smečky Nsefu dělají vše pro to, aby ochránili své mladé před agresivními sousedy.

04. Odpadlík Lví smečce Nsefu se narodilo šest nových mláďat, z nichž jedno je o něco menší. Je to sice nedochůdče, ale jeho nesmělost mu asi zachrání život.

05. Dospívající smečka Smečka z Nsefu se zdá být perfektní: šest mláďat, silní samci, kteří ji chrání, a nejlepší teritorium v Zambii. Součástí jsou však i teenageři!

06. Přežití na pláních V západní Zambii žije úžasná rodina hyen skvrnitých. Tento pořad sleduje život klanu během jednoho z nejtěžších období v historii.

2. série
07. Olimbiny útrapy
V srdci Zambie leží údolí Luangwa, jedno z nejkrásnějších leopardích teritorií. Lesnatý kraj skýtá místa na odpočinek ve stínu a travnaté pláně jsou tu plné antilop.

08. Druhové ve zbrani Lvi ze smečky Nsefu žijí na březích zambijské řeky Luangwa. Zkušené lvice se starají o mláďata, ale není to jednoduché po narození 7 lvíčat v období dešťů.

09. Králové Nsefu Dva lví samci, silná dvojčata, vedou smečku Nsefu již 3 roky. Jsou otci všech mladých lvů a ochránci území.

10. Ztracený princ Příběh mladé hyeny Mizumu, která se vydává na životní cestu s cílem najít svůj klan.

11. Smečka od horkých pramenů Smečka divokých psů žije v nedotčené části zambijského údolí Luangwa a my jsme v tomto dokumentu svědky nových přírůstků do rodiny.

12. Dědička klanu V rodině hyen skvrnitých se objevuje nová tvář. Spotty, potomek alfa samice, je princezna předurčená stát se hlavou klanu Chimbwe, který žije v zambijském údolí Luangwa. (National Geographic)

(více)

Recenze (3)

Reklama

Reklama