Reklama

Reklama

Za dveřmi toalet

(festivalový název)
  • angličtina Bathroom Secrets
všechny plakáty
Krátkometrážní
Francie, 2016, 9 min

Obsahy(1)

Co se děje za dveřmi toalet, když se tam sejdou všichni vaši oblíbení filmoví hrdinové? (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (4)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Antonio da Silva se specializuje na filmové koláže. Tahle fiktivní story pojednává o tom co se děje na fiktivních hajzlech ve fiktivním Hell's Clubu. Předchozí Silvovi filmy Hell's Club part1 i part2 byly vynikající. Tohle ale už trošku pokulhává. Střípky mozaiky nezapadají tak dokonale. Už jsem to psal i v komentáři k Hell's Club. A zopakuju to i tady. Silva musí mít nakoukáno mraky filmů a pospojovat tyhle ústřižky tak aby dávali alespoň trochu smysl musí dát neskutečnou práci. Ačkoliv tady se to nepovedlo až tak dokonale. Vzkaz pro všechny případné brblaly že tohle nemá na čsfd co dělat. Zkuste vytvořit něco podobnýho a pak kecejte. Za mě to sou slabší 4 nebo silný 3 hvězdy. Vždyť ono to je vlastně jedno. Já osobně Silvovi fandím a těším se na jeho další filmovou koláž. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Joo na hajzlíkách se dá dělat a hlavně zažít tolik věcí…O tom ví své třeba Mr Bean, Leonardo DiCaprio, Ben Stiller, Jim Carrey – jehož si přišel podat sám Jack Nicholson coby spisovatel Jack z Osvícení, ale na své si přijdou i James Bond, Mel Gibson, nebo zavítáme k památní scéně z filmu Silent Hill. Antonio da Silva a jeho sestříhané recesní videa jsou celkem stravitelnou jednohubkou a člověk se u toho i pobaví. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Od toho istého autora ako Hell Club, Robocop vs Terminator, ale o niečo slabšie. Výber skladieb a prestrihy na rôzne postavy ale stále na výbornej úrovňi. Autor má veľký talent, zaslúžil si aj odber na youtube kánali. 3* ()

Savel 

všechny recenze uživatele

Zbytečně přeplácaná koláž záchodokoupelnových filmových scén, která jí o třídu snižuje pod Hell´s Club. Škoda. Poloviční stopáž by tomu slušela. ()

Reklama

Reklama