Reklama

Reklama

Hell's Club

(festivalový název)
všechny plakáty
Krátkometrážní
Francie, 2015, 10 min

Obsahy(1)

Existuje místo, kde se potkávají filmoví hrdinové. Je zcela mimo čas a logiku. Jmenuje se HELL'S CLUB a rozhodně v něm není bezpečno.... (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (2)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tomuhle já říkám dokonalej sestřih. Střípky tady do sebe pěkně zapadají a tvoří tak ucelenou mozaiku. Za sebe můžu říct, že na ploše 10 minut nebyl vůbec žádnej prostor pro nudu. Za mě je to 5 hvězd. Antonio da Silva natočil i pokračování. To ale na čsfd není. Což je podle mě škoda. Je sice delší ( 18 minut ), ale o to víc akčnější. Chápu že někdo to může považovat za plagiátorství. Možná to tak i je. Já v tom ale vidím umění. Antonio da Silva musí mí nakoukáno mraky filmů. Navíc to muselo dát neskutečně moc práce sestříhat tak aby to mělo hlavu a patu. Já tohle prostě dokážu ocenit. Kdo by chtěl kouknout i na pokračování tak link hodím do diskuze. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

HELL'S CLUB není jen místem, kde si za mixážním pultem hrají Daft Punk, na parketě paří Michael Douglas se Sharon Stone, Travolta, Patrick Swayze, Maska nebo Michael Jackson, ale i místem kde dochází k brutální přestřelce mezi Terminátorem, Johnem Wickem, Tomem Cruisem, Al Pacinem a to vše za dohledu Bladea, Pinheada, Austina Powerse, postav z Hvězdných válek a dalších. Jo další recesní sestříhané video, které má celkem slušnou úroveň a divák se u toho i pobaví… ()

Reklama

Reklama