Reklama

Reklama

Dům v Nightmare Parku

  • Velká Británie The House in Nightmare Park (více)

Obsahy(1)

Foster Twelvetrees (Frankie Howerd), neúspěšný herec, který se živí veřejným přednášením klasických literárních děl, je pozván na rodinné sídlo Hendersonových, aby zde pro pobavení majitelů předvedl něco ze své produkce. Záhy po příjezdu si ale všimne, že jak rodina, tak její zvyky jsou přinejmenším podivné a pravděpodobně to nebude jen několikaletým pobytem v Indii. V průběhu děje se na sídlo sjíždí další dva strýčkové a divákům začíná být několik kroků před Fosterem jasné, že tady půjde o peníze. Foster o tom ještě neví, ale díky poslednímu ze sourozenců Hendersonových, svému otci, který jej přiznal až na smrtelné posteli, je univerzálním dědicem celého panství, majetku a ukrytých diamantů. Hendersonovým však nejde až tak o vřelé přijetí do rodiny jako o vyluštění záhady úkrytu diamantů a zbavení se Twelvetreese. A vybít současně i celou rodinu, aby nemuselo být dědictví děleno, také není zcela od věci... (antragus)

(více)

Recenze (2)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Rozveselím vás: Malá Nell leží ve svém hrobečku...- Předně nedoporučuji číst zdejší obsah, páč toho vyzrazuje tolik, že je divák zbytečně ochuzen o řadu překvapení. Komedie v gotickém kabátě by nebyla tak ztřeštěná, kdyby zde nevystupoval F. Howerd v roli neúspěšného baviče. Tak trochu jsem si na jeho místě dokázal představit P. Sellerse. Gotické sídlo, chodby, tajemné podzemí, mlha a smrtka brousící si kosu. R. Miland dokázal hrát padouchy velmi přesvědčivě.  Nejlepší ovšem byli živí hadi! Konec je asi nejvtipnější. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Britský snímek „Dům v Nightmare Parku“ je směsicí hororu, detektivky, akčního filmu a komedie. Tohle dohromady vytváří něco tak specifického, že si to buď naplno užijete a budete se bavit, anebo to bude jen další film, který je takovým žánrovým gulášem, že vás to nechá chladným. Já jsem se docela bavil a finále v hadím doupěti je skutečně parádně dotažené do konce. ()

Reklama

Reklama