Reklama

Reklama

Panorama

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2000, 30 min

Účinkují:

Colin Powell (a.z.)

Obsahy(1)

Aktuální povětrnostní zpravodajství prostřednictvím panoramatických kamer. (Česká televize)

Recenze (8)

kratajirka 

všechny recenze uživatele

Jediný pořad, který Ti bez keců ukáže to nejhezčí z Čech a Moravy. A ty jen sedíš a chroustáš svůj ranní croissant. :) ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Člověk se během pár minut očima kamer podívá po horách celé České republiky a může vyrazit. :) To lepší z ČT, značně relaxační (hudba) záležitost. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jeden z nejlepších pořadů, který na našich televizních stanicích běží. Ano, je to pochopitelně denně to samé, ale každý, kdo má rád naši vlast, naše hory a turistická centra, musí být potěšen. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Konečně správný objektivní pořad, jaké ČT jinak neprodukuje. Žádné politické kecy, žádné stranění, žádné díry do hlavy, co si mám myslet. Jen příjemné pohledy na hory s pohodovou hudbou. Dobře to naladí. A občas pobaví, když lidé mávají do kamery. Taky jsme to v Krkonoších dělali. :-) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Bezkonkurenčně nejlepší pořad ČT, protože tenhle příjemný pohled na hory si vždycky dokážu užít, a to už od dětství, kdy jsem to po ránu sledoval skoro každý den. Krásně relaxační pořad. Plný počet si to (aspoň z mého úhlu pohledu) rozhodně zaslouží. 5* ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Panorama byl takový televizní budíček. Co je lepšího, než vstát, zkouknout počasí všech hor v ČR s hudbou, dát si kávu a jít začít trávit svůj den. Od roku 2008 už to stojí za prd, páč hraje ta samá hudba, která nestojí moc za nic. Za tu hudbu dávám 2 hvězdičky. ()

RipperJosh 

všechny recenze uživatele

Jeden z důvodů, proč na mě hory působí neskonale depresivním, osamělým dojmem. Myslím, že na Klínovci bych po pár krocích prostě jen padnul k zemi a nechal se pohltit tou věčnou mlhou. Ale na celém pořadu je něco hypnoticky fascinujícího, co mi nikdy nedovolí Panorama okamžitě přepnout, vždycky si dám aspoň pár skiareálů, ačkoliv jsem na lyžích stál jednou v životě a znovu to neplánuji. I za to patří tvůrcům mé uznání. ()

Reklama

Reklama