Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co se Jack a Kristy seznámí přes internet, rozhodnou se pro dobrodružnou výpravu kamsi do missourských lesů, od které si slibují krásnou přírodu, čerstvý vzduch, samotu a s tím spojené vzájemné seznamování. Romantická cesta se změní v hrůzu ve chvíli, kdy se jich zmocní psychicky narušená rodina masových zabijáků. (Hernycztek)

(více)

Recenze (4)

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Vôbec neviem, čo mám k tomuto filmu povedať. "Slasher.com" je ukážkový príklad toho, ako sa filmy robiť nemajú. Nie je to len o príbehu a postavách. Herecké výkony sú príšerné, využitie hudby vo filme je strašné, zvraty absolútne nefungujú a celé to vyzerá maximálne lacno, amatérsky a lenivo. Jewel Shepard je tak preafektovaná, a robí také oči, až mám pocit, že jej vypadnú z jamôk. No pravda je taká, že ostatní nie sú na tom o nič lepšie. Tento film je plný otrasných hereckých výkonov, kde sa všetci musia tváriť ako absolútni šialenci a nikto nedokáže podať ani len trošku prirodzený výkon. Hudba často len dotvára celú tú creepy atmosféru, lenže ju vytvára na absolútne nesprávnych miestach. V prvom rade je problémom ten, že aj bez nej by som pochopil, že niečo je tam divné a v druhom rade to dávajú do scénok, kde by sme také dojmy ešte ani mať nemali. Film absolútne nevie pracovať s ničím. Všetko pôsobí odfláknuto a amatérsky. Scénky, ku koncu, kde Ben Kaplan bude rezať Jewel Shepard to dokazujú najlepšie. O strih po porezaní vidíme len ako jej steká krv po koži. Žiadna rana ani nič. Osvetlenie filmu tu nie je skoro žiadne a tak je to aj so všetkým ostatným. Produkcia a réžia v tomto filme je maximálne odfláknutá a keď ani herci dokopy nevedia podať dobrý výkon, tak je to čistá tragédia. Ľudia na youtube urobili reálnejšie a lepšie hororové filmy než je toto. Držte sa od tohto "filmového skvostu" čo najďalej. Hodnotenie: F ()

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

Hned úvodní minuty dávají najevo, čeho budeme svědky po dobu hodiny a půl. Naprosto amatérská krávovina debutujících tvůrců, kteří neměly prostředky, tím pádem ani herce. Rozhodně je nutné říct, že se to sakra spletlo názvem, protože se slasherem to nemá nic společného, snaží se to tvářit jako hixploitation, ale bez nejmenší dávky gore. Za to nechutné je to dost, protože koukat na starší nadrženou paní, která strká svoje použité kalhotky někomu do úst, mi skutečně rajcovní nepřijde, nemluvě o té její lžíci, která mi drásala nervy. A závěrečné vyústění/zvrat? Podobnost s letošním ,,Get Out" čistě náhodná? ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Slasher.com“ je jednoznačně amatérským kouskem, který ale bohužel nemá co nabídnout. Nebyl zde žádný velký potenciál, o tom žádná, to je jasné od začátku a tvůrci si alespoň na nic nehrají. Ale snímku „Slasher.com“ prostě chybí cokoli, co by jen trochu vyčnívalo. A tak je to jen hodina a půl ztraceného času. Víc bohužel nemá smysl v tom hledat. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama