Reklama

Reklama

Tajemství těla

(pořad)
Zábavný / Soutěžní
Česko, 2017, 70 min

Kamera:

Filip Havelka

Účinkují:

Martin Dejdar (moderátor), Petr Vacek (moderátor), Bohumil Klepl, Dana Morávková, Václav Kopta, Ondřej Hejma, Jiřina Bohdalová, Jakub Kohák, Libor Bouček, Daniela Písařovicová, Milan Šteindler (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Nic není tak záhadné a zároveň nám nejbližší, jako lidské tělo. Nová zábavná show s Petrem Vackem a Martinem Dejdarem na vlastní kůži. Pořad, ve kterém originálním způsobem zkoumáme ze všech úhlů různé schopnosti a limity našich těl. Čekají vás čtyři hosté z řad populárních osobností a jeden významný český lékař. Jde ale především o experimenty, které si odvážně zkouší moderátoři sami na sobě. Nikdo dosud nezjistil, co všechno lidské tělo opravdu dokáže. Zhluboka se nadechněte a pojďte to s námi zkusit. (Česká televize)

(více)

Recenze (25)

castor 

všechny recenze uživatele

Když nestárnoucí duo Petr Vacek a Martin Dejdar detailně předvádí, co nám jde při obyčejném kýchnutí z úst, divák si vzpomene na staré dobré časy díky jejich souhře, která vychází z letité spolupráce ze Studia Ypsilon. Celý pořad tím působí důvěrněji, domáčtěji. Opisují model Zázraků přírody, tady si však divák může leccos ozkoušet. A to v teple obýváku na vlastním těle a bez rizika. Čtyři hosté mezitím vykládají vtipné historky, pokud se sejde sestava, je to moc fajn. Milá osvěta, milá moderátorská dvojice. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu ty záporné ohlasy na tento pořad – možná to v začátcích špatné opravdu bylo, nevím – viděl jsem jen pár dílů, ale ty mě docela zaujali. Navíc se u toho člověk dozví i ledasco zajímavého nejen o lidském těle. Co se hostů týče, tak to je klasika – hodně záleží na tom, koho si tam zrovna pozvali. Nicméně třeba včera to pobrali dost charitativně a vybrali slušnou částku pro potřebné děcka, je ale pravda že některé díly byli i nudnějšího charakteru a raději jsem to přepnul na jiný kanál. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Totální mutace pořadu Zázraky přírody. Také hosté hádají z nabídnutých možností, pak také přijde důkaz a nějaký hokus pokus. Také samozřejmě dva moderátoři, mimochodem celkem příjemní, také vtipná a na prd cena pro vítěze. Takových pořadů může ČT chrlit po celý rok mraky. Nic víc než podprůměrná zábava na sobotní večer. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Svého času docela populární svěží novinka v sobotním primetimu České televize, která u mě zabodovala zejména sympatickou dvojicí moderátorů a hlavně několika fakt zajímavými informacemi o lidském těle. Ale vzhledem k tomu, že jsem na základce biologii člověka totálně proklínal, na mě po čase dolehlo znudění a pořad jsem přestal sledovat. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Petr Vacek, jak ho mám rád, je tak strašně nevtipný, že o zábavnosti není možné mluvit. Martin Dejdar mi přišel tak nějak bezprizorní a hosté Kopta, Klepl, Hejma a tragedie Morávková už to jen dorazili... Co se týká faktografické stránky, otázky jsou stejně zavádějící, jako v Zázracích přírody. Tam jsem byl ochoten přimhouřit oči. Tady ne... ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • „Po zkušenosti s pořadem Nejchytřejší Čech (od r. 2014) jsme se chtěli znovu zaměřit na zábavné objevování schopností lidského těla. Tajemství těla je zábavný pořad pro celou rodinu, který kombinuje talkshow s pokusy na vlastním těle. Diváci se mohou těšit na zábavná fakta o vlastním těle, mnohé pokusy si budou moci vyzkoušet sami doma, u některých to naopak výslovně nedoporučujeme,“ uvedl Michal Reitler, kreativní producent. (SONY_)

Reklama

Reklama