Reklama

Reklama

Tajemství těla

(pořad)
Zábavný / Soutěžní
Česko, 2017, 70 min

Kamera:

Filip Havelka

Účinkují:

Martin Dejdar (moderátor), Petr Vacek (moderátor), Bohumil Klepl, Dana Morávková, Václav Kopta, Ondřej Hejma, Jiřina Bohdalová, Jakub Kohák, Libor Bouček, Daniela Písařovicová, Milan Šteindler (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Nic není tak záhadné a zároveň nám nejbližší, jako lidské tělo. Nová zábavná show s Petrem Vackem a Martinem Dejdarem na vlastní kůži. Pořad, ve kterém originálním způsobem zkoumáme ze všech úhlů různé schopnosti a limity našich těl. Čekají vás čtyři hosté z řad populárních osobností a jeden významný český lékař. Jde ale především o experimenty, které si odvážně zkouší moderátoři sami na sobě. Nikdo dosud nezjistil, co všechno lidské tělo opravdu dokáže. Zhluboka se nadechněte a pojďte to s námi zkusit. (Česká televize)

(více)

Recenze (25)

Master19 

všechny recenze uživatele

Petr Vacek, jak ho mám rád, je tak strašně nevtipný, že o zábavnosti není možné mluvit. Martin Dejdar mi přišel tak nějak bezprizorní a hosté Kopta, Klepl, Hejma a tragedie Morávková už to jen dorazili... Co se týká faktografické stránky, otázky jsou stejně zavádějící, jako v Zázracích přírody. Tam jsem byl ochoten přimhouřit oči. Tady ne... ()

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Třeba se mýlím, ale taky se můžu dotknout citlivého tématu .. že by divákům s pomýleným národním cítěním vadilo, že je úspěšný pořad moderován rodilým Slovákem, ať už mluví česky takřka bez problémů? Tak se jistí zainteresovaní lidé rozhodli pro zcela průzračný čin. Ponecháme formát pořadu, byť změníme název, stejně si necháme otevřená vrátka i pro jiná témata ... dotčení diváci národnostním cítěním budou spokojeni s čistě českou moderátorskou dvojcí ... semeleme znova ty samé hosty, lidi podle průzkumů stejně nejsou zvědaví na nové obličeje ...prostě tak nějak .. dokonce pozveme i Kramára a vyplázneme na něj jazyk. .. Nebo má Maroš tolik jiných příležitostí, že Zázraky pustil? ... Zatím mi vždy vyšlo, když jsem se přiklonil k té horší variantě .. toť můj život. ()

Reklama

DžejPý 

všechny recenze uživatele

Neubráním se srovnání s druhými Zázraky (přírody): dvojice Vacek+Dejdar dostala od dvojice Kramár+Kořen značně na pr.../pozadí, výběr hostů je taky jednoznačně ve prospěch přírodních a obsah... Taky. Nelze dát víc, snad jen lze ocenit, že to není taková sr...., jako zábavné pořady na ostatních českých kanálech. Zde je označení kanály hodně výstižné. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu ty záporné ohlasy na tento pořad – možná to v začátcích špatné opravdu bylo, nevím – viděl jsem jen pár dílů, ale ty mě docela zaujali. Navíc se u toho člověk dozví i ledasco zajímavého nejen o lidském těle. Co se hostů týče, tak to je klasika – hodně záleží na tom, koho si tam zrovna pozvali. Nicméně třeba včera to pobrali dost charitativně a vybrali slušnou částku pro potřebné děcka, je ale pravda že některé díly byli i nudnějšího charakteru a raději jsem to přepnul na jiný kanál. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Totální mutace pořadu Zázraky přírody. Také hosté hádají z nabídnutých možností, pak také přijde důkaz a nějaký hokus pokus. Také samozřejmě dva moderátoři, mimochodem celkem příjemní, také vtipná a na prd cena pro vítěze. Takových pořadů může ČT chrlit po celý rok mraky. Nic víc než podprůměrná zábava na sobotní večer. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • „Po zkušenosti s pořadem Nejchytřejší Čech (od r. 2014) jsme se chtěli znovu zaměřit na zábavné objevování schopností lidského těla. Tajemství těla je zábavný pořad pro celou rodinu, který kombinuje talkshow s pokusy na vlastním těle. Diváci se mohou těšit na zábavná fakta o vlastním těle, mnohé pokusy si budou moci vyzkoušet sami doma, u některých to naopak výslovně nedoporučujeme,“ uvedl Michal Reitler, kreativní producent. (SONY_)

Reklama

Reklama