Reklama

Reklama

Tajemství těla

(pořad)
Zábavný / Soutěžní
Česko, 2017, 70 min

Kamera:

Filip Havelka

Účinkují:

Martin Dejdar (moderátor), Petr Vacek (moderátor), Bohumil Klepl, Dana Morávková, Václav Kopta, Ondřej Hejma, Jiřina Bohdalová, Jakub Kohák, Libor Bouček, Daniela Písařovicová, Milan Šteindler (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Nic není tak záhadné a zároveň nám nejbližší, jako lidské tělo. Nová zábavná show s Petrem Vackem a Martinem Dejdarem na vlastní kůži. Pořad, ve kterém originálním způsobem zkoumáme ze všech úhlů různé schopnosti a limity našich těl. Čekají vás čtyři hosté z řad populárních osobností a jeden významný český lékař. Jde ale především o experimenty, které si odvážně zkouší moderátoři sami na sobě. Nikdo dosud nezjistil, co všechno lidské tělo opravdu dokáže. Zhluboka se nadechněte a pojďte to s námi zkusit. (Česká televize)

(více)

Recenze (25)

otík 

všechny recenze uživatele

Totální mutace pořadu Zázraky přírody. Také hosté hádají z nabídnutých možností, pak také přijde důkaz a nějaký hokus pokus. Také samozřejmě dva moderátoři, mimochodem celkem příjemní, také vtipná a na prd cena pro vítěze. Takových pořadů může ČT chrlit po celý rok mraky. Nic víc než podprůměrná zábava na sobotní večer. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Svého času docela populární svěží novinka v sobotním primetimu České televize, která u mě zabodovala zejména sympatickou dvojicí moderátorů a hlavně několika fakt zajímavými informacemi o lidském těle. Ale vzhledem k tomu, že jsem na základce biologii člověka totálně proklínal, na mě po čase dolehlo znudění a pořad jsem přestal sledovat. ()

Reklama

DžejPý 

všechny recenze uživatele

Neubráním se srovnání s druhými Zázraky (přírody): dvojice Vacek+Dejdar dostala od dvojice Kramár+Kořen značně na pr.../pozadí, výběr hostů je taky jednoznačně ve prospěch přírodních a obsah... Taky. Nelze dát víc, snad jen lze ocenit, že to není taková sr...., jako zábavné pořady na ostatních českých kanálech. Zde je označení kanály hodně výstižné. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Petr Vacek, jak ho mám rád, je tak strašně nevtipný, že o zábavnosti není možné mluvit. Martin Dejdar mi přišel tak nějak bezprizorní a hosté Kopta, Klepl, Hejma a tragedie Morávková už to jen dorazili... Co se týká faktografické stránky, otázky jsou stejně zavádějící, jako v Zázracích přírody. Tam jsem byl ochoten přimhouřit oči. Tady ne... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Už před prvním dílem, jsem měl k tomu nedůvěru, je to prostě kopie Zázraků přírody sice od stejných tvůrců, ale tohle mě prostě nebavilo, všechno tohle mohli bez problémů dát do Zázraků, prostě jako bych koukal na novou verzi Zázraků, která ale není moc povedená. Prostě to moc nefunguje, hosté jsou stejný jako v Zázracích, a ještě to cpou každou sobotu, tím mě spíš odradí, ale uvidíme do budoucna co to přinese. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • „Po zkušenosti s pořadem Nejchytřejší Čech (od r. 2014) jsme se chtěli znovu zaměřit na zábavné objevování schopností lidského těla. Tajemství těla je zábavný pořad pro celou rodinu, který kombinuje talkshow s pokusy na vlastním těle. Diváci se mohou těšit na zábavná fakta o vlastním těle, mnohé pokusy si budou moci vyzkoušet sami doma, u některých to naopak výslovně nedoporučujeme,“ uvedl Michal Reitler, kreativní producent. (SONY_)

Reklama

Reklama