Reklama

Reklama

Španělsko z výšky

(seriál)
Španělsko, 2013, 3x51 min

Obsahy(1)

Nevíte, kam na dovolenou? Užijte si téměř hodinový let nad těmi nejkrásnějšími pobřežními oblastmi slunného Španělska... (TV Prima)

Recenze (13)

Aleix 

všechny recenze uživatele

Nádherná a rozmanitá země. Scenérie pro našince naprosto mimořádná. Pohled na centrální pohoří Sierra nevada či Baskické kopce z výšky je neokoukatelný. Architektonické uspořádání a malebnost venkova je balzám na duši. Stará římská infrastruktura ,pobřeží středozemního moře a atlantiku ve mně vyvolávají neutuchající touhu si to celé procestovat a vidět na vlastní oči. ()

DrifterSoul 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně krásný pohled na nádhernou krajinu i architekturu "of Spain" z ptačí perspektivy. Ta úžasná bohatost rozmanitých tvarů a barev člověka s duší cestovatele přímo nutí, sednout za volant a vyrazit ihned na cestu. Znovu se tam všude podívat - do míst, která nestihl. Protože člověk obsáhne v životě vždy jen tak málo..... A po shlédnutí třetího, posledního dílu této "letecko-cestovatelské" miniserie, ještě dodávám: jeden z nejkrásnějších a nejvíce fascinujících cestopisných dokumentů, jaký jsem dosud viděl. ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele

Krásně poutavé záběry z výšky. Ještě by se toho dalo ve Španělsku najít mnohem, mnohem více. Drobné nedostatky na kráse bych považoval chybějící popisky-názvy míst na mapě a opakující se záběry v jednotlivých dílech. (Viděl jsem všechny tři díly.) 90% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Dvakrát po roce opakování na TV Prima Zoom. Předešlé generace neměli možnost takovýchto panoramatických záběrů na velkoplošných televizních obrazovkách. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Krásna krajina, z ktorej žiari slnko a história. Ale každá krajina má svoju krásu. Skvelé zábery sú niekedy rušené nevhodnou hudbou. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama