Reklama

Reklama

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda byla svou kvalitou na úrovni té první, jen byly vynechány návštěvy na hřbitově. Děj se táhl víc než chůze mokrou oranicí, musím ale uznat, že knižní předloha taky nepatřila mezi záležitosti, od nichž bych se nedokázal odtrhnout. Mou výhodou je to, že čtu poměrně rychle, kdežto u každého dílu musím přetrpět pomalé tempo. 2*+ ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jerome sa vracia z Harvardu a stretne sa tak s Holly a Billom. Tomu sa príliš nedarí v ich súkromnej detektívnej agentúre Stratení nájdení, nakoľko Bill nie je bezcitný a tak pri hľadaní niektorých "zločincov" rieši vnútornú dilemu. V nemocnici sa zatiaľ Brady začína zotavovať a objavuje nové spôsoby, ako si užívať život napriek tomu, že je stále pripútaný na nemocničné lôžko...Tvrocovia vynechali druhý román, ktorý sa týka Bradyho ale sústredí sa preovšetkým na Petra Saubersa a možno spravili chybu, pretože dej tak boli nútený do značnej miery pozmeniť. V tejto časti sa však objavia konzoly Zappit a Brady opustí svoje telo a ovládne sestričku Saddie a to sa na prekvapenie tvorcom podarilo celkom dobre. Úplne chápem nižšie hodnotenie na čsfd, pretože kto nepozná knižnú predlohu musí byť sklamaný z toho, akým smerom sa dej začal uberať pretože Bradyho zotavovanie sa bolo podstatne pomalšie, ako je tomu v seriály a bolo aj podstatne lepšie podrobené analýze. Na scéne sa objavuje aj Jeromova sestra, ktorá sa v prvej sérii mihla iba na okamih ale v knihách zohráva podstatne dôležitejšiu úlohu. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po shlédnutí dílu naprosto chápu nízké hodnocení epizody, přestože mě se moc líbila. Je to hodně jiné než první série, což bylo námětem jasné. Trochu se to táhne, ale příjemně mrazivě táhne. Takže za mě spokojenost :) ()

matini 

všechny recenze uživatele

Tak tohle vážně ne. Po druhém díle to vzdávám... První sezóna byla super, ale co to provedli s tou druhou... nemám slov... ()

Reklama

Reklama