Reklama

Reklama

Recenze (4)

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně trochu rozjezd a návrat k původnímu knižnímu zpracování, už se dostaly na scénu "rybičky". Pořád mě ale připadá, že je kolem zbytečně moc nastavované kaše, co v knize vůbec nebylo, třeba přiteplený lesbičky a jejich rozchody, stavba altánku a další. Napětí se ale stupňuje, Brady začíná zlobit, Hodges si potvrzuje že za sebevraždou Sadie je Brady podepsaný a nemocniční zřízenec Al je správnej řízek (i když v knize jsem si ho představoval jinak). Chtělo by to jít více k tématu podle knihy, oprostit se od zbytečných odboček a zatlačit festovně na pilu. Snad příští díl... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bill Hodges začina mať podozrenie že Brady ochrnutie iba predstiera a vníma realitu podstatne viac ako dáva najavo. Jerome mu pomáha s hacknutim telefónu sestričky Sadie a Holly sa cíti že Bill pred ňou niečo tají. Lou preživa tažké obdobie týkajuce sa jej lesbickych vzťahov...zatiaľ sa tvorcom dari držať priemernú úroveň, Brady konečne objavuje potenciál konzol Zappit a viac sa to podobá kniznej predlohe. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přivřel jsem své lepší oko a nechal hodnocení přelézt za čtvrtou hvězdičku. Tempo příběhu totiž ve čtvrté epizodě přece jen ožilo, došlo i na Zappit, a tak nějak líp se mi na tento díl dívalo. Takže půl hvězdičky navíc je ode mě spíš záloha do budoucna s tím, že očekávám zlepšení. 4*- ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama