Reklama

Reklama

Mr. Mercedes

(seriál)
Trailer
USA, (2017–2019), 29 h 12 min (Minutáž: 50–60 min)

Tvůrci:

David E. Kelley

Předloha:

Stephen King (kniha)

Hrají:

Harry Treadaway, Brendan Gleeson, Jharrel Jerome, Isaiah Stratton, Ann Cusack, Jimmy Gonzales, Scott Lawrence, Kelly Lynch, Arian Moayed, Mary-Louise Parker (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Brendan Gleeson v roli postaršího detektiva Billa Hodgese obdrží dopis, ve kterém se kdosi přiznává ke zrůdnému činu. Osm nezaměstnaných zemřelo, když čekali před pracovní agenturou a úmyslně do nich najel ukradený mercedes. Tím dopis nekončí. Anonym policistu ve výslužbě upozorňuje, že bude ve vraždění pokračovat. A rozhodně se nehodlá spokojit jen s osmi oběťmi. (geklon)

(více)

Recenze uživatele hrona k tomuto seriálu (1)

Mr. Mercedes (2017) 

První série byla výborná, skvělý výběr herců, v každém díle proběhl jeden super song, výborně rozpracovaný příběh gradujícího až do úplného finále, které se opravdu povedlo. Druhá série stejní herci tedy samozřejmě ti co přežili první sérii, příběh pokračuje, už jen trošku nereálnější variantou, ale co by, děj se udržuje také celkem v napětí. Co mě otrávilo byla absence songů, myslím od čtvrtého dílu, úplně zmizela. Ovšem, to, co tvůrci budovali cca do osmého dílu, se najednou jakoby úplně rozfouklo a stala se z toho prachobyčejná rádoby detektivka stavějící na hlavu, vše co doposud proběhlo. S tím, že poslední díl, po těch necelých 20 hodinách obou sérií, neskutečně odbytý a absolutně nedotažený. Třetí série již pouze díky bohu poukazuje na následky činů z minulé série+rozjíždí novou linii. A jedině dobře, jelikož ta seriálu přinese zase oživení v podobě nových tváří a nových brutalit. Vyrovnala laťku opět k první sérii. Knihy jsou tři, série jsou tři. Myslím, že to stačí, i když člověk nikdy neví a klidně bych si nové případy detektiva Hodgese a jeho týmu někdy v budoucnu dal. ()

Reklama

Reklama