Reklama

Reklama

Mr. Mercedes

(seriál)
Trailer 1
USA, (2017–2019), 29 h 12 min (Minutáž: 50–60 min)

Tvůrci:

David E. Kelley

Předloha:

Stephen King (kniha)

Hrají:

Harry Treadaway, Brendan Gleeson, Jharrel Jerome, Isaiah Stratton, Ann Cusack, Jimmy Gonzales, Scott Lawrence, Kelly Lynch, Arian Moayed, Mary-Louise Parker (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Brendan Gleeson v roli postaršího detektiva Billa Hodgese obdrží dopis, ve kterém se kdosi přiznává ke zrůdnému činu. Osm nezaměstnaných zemřelo, když čekali před pracovní agenturou a úmyslně do nich najel ukradený mercedes. Tím dopis nekončí. Anonym policistu ve výslužbě upozorňuje, že bude ve vraždění pokračovat. A rozhodně se nehodlá spokojit jen s osmi oběťmi. (geklon)

(více)

Recenze uživatele vyfuk k tomuto seriálu (2)

Mr. Mercedes (2017) 

1. série: Když se daří tak se daří. King tentokrát v rámci kriminální selanky a napínáku, která jen tak nemá obdoby. Hlavně ve formě seriálu. Krom toho, autor ani nepotřebuje hororové prvky, když si vystačí s jeho klasickou nechutností a brutálností. Do hororu nechutný a slušný brutál. Do krimi thrilleru velice slušný a potřebný prvek. Asi proto, jde o tak skvělý seriál od neznámého studia a stanice. Povedlo se. I díky skvělým hereckým výkonům. Záporák je ve výsledku nechutný sám o sobě, nicméně mohl být lehce vyspělejší, ale i tak byl v jistém ohledu geniální. Rozhodně na to nebudu vtpomínat jako na dokonalost samu. Ale jednoznačně silný článek celého roku. ()

Season 1 (2017) (S01) 

Když se daří tak se daří. King tentokrát v rámci kriminální selanky a napínáku, která jen tak nemá obdoby. Hlavně ve formě seriálu. Krom toho, autor ani nepotřebuje hororové prvky, když si vystačí s jeho klasickou nechutností a brutálností. Do hororu nechutný a slušný brutál. Do krimi thrilleru velice slušný a potřebný prvek. Asi proto, jde o tak skvělý seriál od neznámého studia a stanice. Povedlo se. I díky skvělým hereckým výkonům. Záporák je ve výsledku nechutný sám o sobě, nicméně mohl být lehce vyspělejší, ale i tak byl v jistém ohledu geniální. Rozhodně na to nebudu vtpomínat jako na dokonalost samu. Ale jednoznačně silný článek celého roku. ()

Reklama

Reklama