Reklama

Reklama

Mr. Mercedes

(seriál)
Trailer 2
USA, (2017–2019), 29 h 12 min (Minutáž: 50–60 min)

Tvůrci:

David E. Kelley

Předloha:

Stephen King (kniha)

Hrají:

Harry Treadaway, Brendan Gleeson, Jharrel Jerome, Isaiah Stratton, Ann Cusack, Jimmy Gonzales, Scott Lawrence, Kelly Lynch, Arian Moayed, Mary-Louise Parker (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Brendan Gleeson v roli postaršího detektiva Billa Hodgese obdrží dopis, ve kterém se kdosi přiznává ke zrůdnému činu. Osm nezaměstnaných zemřelo, když čekali před pracovní agenturou a úmyslně do nich najel ukradený mercedes. Tím dopis nekončí. Anonym policistu ve výslužbě upozorňuje, že bude ve vraždění pokračovat. A rozhodně se nehodlá spokojit jen s osmi oběťmi. (geklon)

(více)

Recenze uživatele Pumiiix k tomuto seriálu (1)

Season 2 (2018) (S02) 

Další King převedený na kvalitní seriál, kterému ale znatelně klesla kvalita ve druhé sérii. V první řadě mohu říct, že sem četl všechny tři díly knižní předlohy. První sezóna mě bavila hodně, cenil sem dost přesnost převedení knížky na obrazovku TV. Nevadilo mi poupravení finále a casting herců se povedl skvěle. Jak Brady, tak Kermit a zbytek. Druhá série mě naštvala hnedka ze začátku, když vynechali komplet 2 knížku a začali vyprávět třetí, na kterou už sem se tolik netěšil. Hodně poupravané a ne už tak přesné... škoda, že to dopadlo takhle. První série 90%, Druhá 55% ()

Reklama

Reklama