Reklama

Reklama

Mr. Mercedes

(seriál)
Trailer 2
USA, (2017–2019), 29 h 12 min (Minutáž: 50–60 min)

Tvůrci:

David E. Kelley

Předloha:

Stephen King (kniha)

Hrají:

Harry Treadaway, Brendan Gleeson, Jharrel Jerome, Isaiah Stratton, Ann Cusack, Jimmy Gonzales, Scott Lawrence, Kelly Lynch, Arian Moayed, Mary-Louise Parker (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Brendan Gleeson v roli postaršího detektiva Billa Hodgese obdrží dopis, ve kterém se kdosi přiznává ke zrůdnému činu. Osm nezaměstnaných zemřelo, když čekali před pracovní agenturou a úmyslně do nich najel ukradený mercedes. Tím dopis nekončí. Anonym policistu ve výslužbě upozorňuje, že bude ve vraždění pokračovat. A rozhodně se nehodlá spokojit jen s osmi oběťmi. (geklon)

(více)

Recenze uživatele Bauer k tomuto seriálu (1)

Mr. Mercedes (2017) 

Trilogii o Billu Hodgesovi (Pan Mercedes, Právo nálezce a Konec hlídky) mám velice rád. Dokonce tyto tři knížky patří mezi to nejlepší, co jsem kdy četl. Aby také ne, když to napsal literární Bůh (Král?) Stephen King. Žádnou z jeho knih si nikdy nenechám ujít. Pan Mercedes byl přečtený za jeden den. Kniha mě velmi pohtila a zajímalo mě, jak to celé dopadne. Když jsem se dozvěděl, že má být seriál, tak jsem byl nadšený. Přiznám se ale, že jsem mu moc nevěřil. 376 strán dát do deseti dílů mi přišlo trošku moc. Říkal jsem si, že by stačilo 6-7 dílů. Nicméně tvůrci se s Panem Mercedesem poprali opravdu výborně. Drží se předlohy jak jen to jde občas je něco pozměneno (hlavně tedy konec - místo kokání akce není koncert), což oceňuji. Bill Hodges v podání Bendana Gleesona je skvělou volbou. Nějak takto jsem si Billa při čtení knihy představoval. Harry Treadaway skvělé zahradl roli Bradyho. Přemýšlím, jestli je něco co bych vytknul, ale nic nenecházím. Už se těším na druhou řadu, že by vynikající Právo nálezce? Velké překvapní a právem zasluhující 5*. Stephen King může být naprosto spokojený. ()

Reklama

Reklama