Reklama

Reklama

Mr. Mercedes

(seriál)
Trailer 1
USA, (2017–2019), 29 h 12 min (Minutáž: 50–60 min)

Tvůrci:

David E. Kelley

Předloha:

Stephen King (kniha)

Hrají:

Harry Treadaway, Brendan Gleeson, Jharrel Jerome, Isaiah Stratton, Ann Cusack, Jimmy Gonzales, Scott Lawrence, Kelly Lynch, Arian Moayed, Mary-Louise Parker (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Brendan Gleeson v roli postaršího detektiva Billa Hodgese obdrží dopis, ve kterém se kdosi přiznává ke zrůdnému činu. Osm nezaměstnaných zemřelo, když čekali před pracovní agenturou a úmyslně do nich najel ukradený mercedes. Tím dopis nekončí. Anonym policistu ve výslužbě upozorňuje, že bude ve vraždění pokračovat. A rozhodně se nehodlá spokojit jen s osmi oběťmi. (geklon)

(více)

Recenze uživatele Yoshimitsu k tomuto seriálu (4)

Mr. Mercedes (2017) 

To, že Stephen King umí, psát kvalitní kousky o tom není pochyb. Ve zvyku má napínat čtenáře až do konce a zvraty mu jdou také brilantně, ale tady už se vědělo o vrahovi na začátku, tak jsem měl trochu obavy, ale zbytečně zvládl to na jedničku. Celou trilogii knižních předloh mám přečtenou a nejvíc se mi právě líbil Mr. Mercedes. Když jsem se dozvěděl, že vznikne na tuhle knihu miniseriál byl jsem nadšený. Hlavně jsem se těšil na nejvýraznější postavy příběhu, což je hlavní detektiv v penzi Bill Hodges, který měl nejlepšího přítele tvrdý alkohol a záporák Brady Hartsfield, který dokázal vyděsit, zhnusit a naštvat, tak jako jeho matka. Herci byli zvoleni suprově potěšila i Holly s Jeromem. První půle seriálu byla pomalejší, opatrná a postupné seznamovaní s charakterama postav. Druhá půle už byla uspěchaná a ochuzená oproti knize, což většinou bývá. Konec odbyly a mohl být promakanější. Vrah měl vše promyšlené, ale "detektiv" nakonec ještě promyšlenější. Dávám 90% ()

From the Ashes (2017) (S01E08) 

Hodně nařachanej díl tohle už nezařadí zpátečku! ()

Reklama

Reklama