Reklama

Reklama

Mimozemská invaze

Trailer

Velký Wesley Snipes (sám Blade!) v hlavní roli „lovce“ v tomto filmu režiséra Mauro Borrelliho (Ghostmaker). V Recallu se objeví i další hvězdy: RJ Mitte (Perníkový táta), Jedidiah Goodacre (Následníci), Niko Pepaj (Nešika), Laura Maria Bilgeri (Toby Goes to Camp) a Hannah Rose May (Hráči). Film vypráví příběh pěti přátel, kteří odpočívají v odlehlém domku na jezeře a chtějí si to jen užít. Netuší, že Zemi napadla mimozemská civilizace a jejím obyvatelům hrozí zotročení... Režisér Borelli je bývalým spolupracovníkem režiséra Tima Burtona a ilustrátorem takových trháků, jako jsou Piráti z Karibiku a Captain America. Recall bude také natočen pro nový tříkódový panoramatický formát Barco Escape, který zcela obklopuje publikum a nabízí maximální pohlcující filmový zážitek. Některé části filmu budou také natočeny ve virtuální realitě. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

honajz2 

všechny recenze uživatele

SPOILERY Zas tak špatné mi to teda nepřišlo. Navzdory tomu, že to celé nedává smysl, se to aspoň dokope k nějakému konci, který má aspoň v základu i řešení, proč to ti mimozemšťané dělají a o co jim jde, což většina hororů o únosech lidí mimozemšťany rozhodně nemá. Většinou tam jen lidi zmateně pobíhají po lese či baráku, nonstop křičí a chovají se jako pitomci... moment, to je tady vlastně taky. Ale tady narozdíl od ostatních podobných filmů nekončí tak, že jsou všichni uneseni a v horším případě tady ten film skončí a v tom lepším tam hlavní hrdina pobíhá po lodi, než ho mimozemšťané najdou, na nějakém přístroji asi zabijou a teprve potom to končí. Tady ten námět opravdu jde aspoň trochu dál a i když to v závěru vypadá pitomě (zvlášť, když tam někteří hned dvakrát umřou a pak se zase oživí) a já se s tím tady pořád otravně opakují, ani nevíte, jak si toho cením, protože jen díky tomu mi to nepřijde až tak rutinní. Jinak to rutinní samozřejmě je a postavu Wesleyho Snipese jsem vůbec nepochopil (na jednu stranu má superschopností, chrání stejně postižené, ale pak ty, kteří lidem ty superschopností umožňují, nadšeně loví a zabíjí???), ani žádnou silnější atmosféru to nemá a už vůbec to není nic, co bych chtěl vidět znova, dokonce ani na ty tři hvězdy to nevidím, ale z toho současného šedého podprůměru se to aspoň snaží trošku vyhrabat a díky tomu mi ten film je milejší, než třeba Unesení vetřelci... Lepší 2* ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Na rýdze béčko je Mimozemská invaze ešte vizuálne celkom pekný a dobre natočený film, ale ničím iným nie je príliš zaujímavý ani výnimočný. Wesleyho Snipesa je tu málo, v akcii vôbec, hororová atmosféra nefunguje, dej je tuctový a hlavná zápletka sa dá zredukovať na dve slová, ktoré sú názvom filmu. Záver troška vylepší dojem, ale inak je to presne ten typ filmu, ktorý určite  vidieť nemusíte, aj keď prípadné pozretie sa dá prežiť bez ujmy na zdraví. 40% PS: Snipesa je v podobných filmoch škoda. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Ztráta času. 1)  Nejzajímavější na této frašce (že prý horor či thriller) je pár hezkých kluků. Především 28letý Jedidiah Goodacre (Charlie, kterému zemřela holka), dále pak 26letý původem Albánec Niko Pepaj (černovlasý Rob) a 25letý R J Mitte (Brandan, lapený do želez)._____ 2)  Jinak ovšem věc nestojí za zmínku. Přidávám hvězdičku za ty kluky a za můj oblíbený žánr. I tak to není žádná sláva. ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

To jsem se tak jednou toulal po lese a narazil na opuštěnou chatu, která nebyla až tak opuštěná. Nu což, jsem nevychovaný spratek a tak tam vlezu a čumím, co vše mi nový útulek nabízí. V tom dostanu přes držku a nadávám na toho psychopata, co mne napadl. Když už jsem skoro v poho, vcucne si mne do lodě hnusnej mimoň a tak trochu mi abgrejduje moji fasádu. No neříkejte, že by vás to nenasr... A o tom je tak trochu tento příběh. Ta banda puberthajzlů mne tak trochu točila, proto jsem jim ale vůbec nenadržoval. Naopak Wesley Snipes byl super. Pobavilo mne to až na čtyři hvězdy. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Na céčkový film to není úplně špatné. Má velice slušnou kameru a partička dospívajících je zahraná až překvapivě dobře. Wesley Snipes vyškrábal zbytky svého talentu a dojem určitě zanechal. Bohužel po prvních dvaceti minutách scénář zmagořil, strhl postavy do debility a nadějně rozběhnutá variace na Deliverance se překlopila do nerealisticky ambiciózního sci-fi. Z tohle braku mohl být ucházející komorní thriller. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama