Reklama

Reklama

Mimozemská invaze

Trailer

Velký Wesley Snipes (sám Blade!) v hlavní roli „lovce“ v tomto filmu režiséra Mauro Borrelliho (Ghostmaker). V Recallu se objeví i další hvězdy: RJ Mitte (Perníkový táta), Jedidiah Goodacre (Následníci), Niko Pepaj (Nešika), Laura Maria Bilgeri (Toby Goes to Camp) a Hannah Rose May (Hráči). Film vypráví příběh pěti přátel, kteří odpočívají v odlehlém domku na jezeře a chtějí si to jen užít. Netuší, že Zemi napadla mimozemská civilizace a jejím obyvatelům hrozí zotročení... Režisér Borelli je bývalým spolupracovníkem režiséra Tima Burtona a ilustrátorem takových trháků, jako jsou Piráti z Karibiku a Captain America. Recall bude také natočen pro nový tříkódový panoramatický formát Barco Escape, který zcela obklopuje publikum a nabízí maximální pohlcující filmový zážitek. Některé části filmu budou také natočeny ve virtuální realitě. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Ztráta času. 1)  Nejzajímavější na této frašce (že prý horor či thriller) je pár hezkých kluků. Především 28letý Jedidiah Goodacre (Charlie, kterému zemřela holka), dále pak 26letý původem Albánec Niko Pepaj (černovlasý Rob) a 25letý R J Mitte (Brandan, lapený do želez)._____ 2)  Jinak ovšem věc nestojí za zmínku. Přidávám hvězdičku za ty kluky a za můj oblíbený žánr. I tak to není žádná sláva. ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

To jsem se tak jednou toulal po lese a narazil na opuštěnou chatu, která nebyla až tak opuštěná. Nu což, jsem nevychovaný spratek a tak tam vlezu a čumím, co vše mi nový útulek nabízí. V tom dostanu přes držku a nadávám na toho psychopata, co mne napadl. Když už jsem skoro v poho, vcucne si mne do lodě hnusnej mimoň a tak trochu mi abgrejduje moji fasádu. No neříkejte, že by vás to nenasr... A o tom je tak trochu tento příběh. Ta banda puberthajzlů mne tak trochu točila, proto jsem jim ale vůbec nenadržoval. Naopak Wesley Snipes byl super. Pobavilo mne to až na čtyři hvězdy. ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele

Doslova zmrvená scifi s šedivákama, které jsem se zájmem pustil. Tvůrci se inspirovali kanadským kolegou Extraterrestrial a prvky ze Znamení, bohužel to je jiná liga pánové. Film s klasickým klišé mladých, blbých, zamilových valí v džípu do hor zaskotačit na chatu, což o to, právě i tohle klišé můžu, ale to co filmaři nezvládli v době, kdy má začít strašidelné nahánění lidiček v hororovém lese po spuštěné invazi, je cosi katastrofálního. Obloha plná nepřirozených zjevení a s nikym to nehne. Barák vám oblézá úchylný Snipes, který si už asi nemůže moc vybírat a občas se někde škvírou nakoukne neméně úchylný figurant v gumovém obleku. Mimozemšťané vůbec nefungují, odněkud přijdou a zase odejdou, stačí trochu zakvičet, protože v celém lese chodí asi jen dva. Ve stylu´´dneska jde Alois. Nejdu. Drž hubu, víš, co mi od minula dlužíš, tak skoč k tomu oknu a udělej bububui!´´ Když vám tam po nějaké době prolítne zářící medůza kuchyní, nevím co přesně v tom víně bylo? Budování napětí a následná akce bez špetky strachu je amatérismus nadšenců do druhého ročníku filmové školy. Konec vám ukáže finální vizi, která se tváří jako tvrdé rozšíření X-men univerza a Pachu krve. Dost! 10% ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Na rýdze béčko je Mimozemská invaze ešte vizuálne celkom pekný a dobre natočený film, ale ničím iným nie je príliš zaujímavý ani výnimočný. Wesleyho Snipesa je tu málo, v akcii vôbec, hororová atmosféra nefunguje, dej je tuctový a hlavná zápletka sa dá zredukovať na dve slová, ktoré sú názvom filmu. Záver troška vylepší dojem, ale inak je to presne ten typ filmu, ktorý určite  vidieť nemusíte, aj keď prípadné pozretie sa dá prežiť bez ujmy na zdraví. 40% PS: Snipesa je v podobných filmoch škoda. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Úvod z kozmu, ktorý prinesie celkom veľké očakávania sa vzápätí mení na úvod z béčkových hororov, v ktorých sa partia mladých ľudí vyberie na chatu do hôr a stretáva sa s čudným chlapíkom. Ak by sa film niesol v tomto duchu, zrejme by dosiahol vyššie hodnotenie a povedzme ak by sa aj navonok záporný Wesley Snipes zmenil v chlapíka, ktorý nakoniec skupinke mladých ľudí pomôže proti skupinke podivných "domorodcov" v štýle videohry Until Down tak by to stálo zato. Zakomponovanie mimozemšťanov do celého filmu bolo nad rámec všetkého znesiteľného a tak vo filme nájdeme svetlých momentov veľmi málo. Strata času, 15%. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama