Reklama

Reklama

Mimozemská invaze

Trailer

Velký Wesley Snipes (sám Blade!) v hlavní roli „lovce“ v tomto filmu režiséra Mauro Borrelliho (Ghostmaker). V Recallu se objeví i další hvězdy: RJ Mitte (Perníkový táta), Jedidiah Goodacre (Následníci), Niko Pepaj (Nešika), Laura Maria Bilgeri (Toby Goes to Camp) a Hannah Rose May (Hráči). Film vypráví příběh pěti přátel, kteří odpočívají v odlehlém domku na jezeře a chtějí si to jen užít. Netuší, že Zemi napadla mimozemská civilizace a jejím obyvatelům hrozí zotročení... Režisér Borelli je bývalým spolupracovníkem režiséra Tima Burtona a ilustrátorem takových trháků, jako jsou Piráti z Karibiku a Captain America. Recall bude také natočen pro nový tříkódový panoramatický formát Barco Escape, který zcela obklopuje publikum a nabízí maximální pohlcující filmový zážitek. Některé části filmu budou také natočeny ve virtuální realitě. (Filmbox)

(více)

Recenze (83)

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $22,943Tržby Celosvetovo $111,000▐ Strašná amatérčina. Tak naivné až to bolí. A Snipes fúha, dosť mimo. Vydržal trpieť len 30 minút, stačilo. /5%/ ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Wesley Snipes tedy dopadl. Ve sračce s divadelním spolkem amatérských herců. Po 45 minutách jsem to musel vypnout. To se prostě nedalo vstřebat! ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Opatrne, mohla by sa ti zadrieť trieska.“ Nudné béčko. Mladí sú nezaujímaví a slabí, prostredie lesnej chaty a priľahlej divočiny bez hororovej atmosféry, masky mimozemšťanov o ničom, akčné scény v podstate ani nie sú akčné v pravom zmysle slova a o tom, že by film bol reálne strašidelný, môžu tvorcovia azda len snívať. Našťastie tomu trochu pomáha wtf výkon Wesleyho Snipesa (ktorý si to zároveň celé krásne produkoval) a ku koncu to dostane aspoň trocha spád a originálnejší scenár. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Už som si zvykol, že akční hrdinovia minulého tisícročia bez ohľadu na ich súčasnú formu už v nových filmoch slúžia len na prilákanie divákov, inak ich význam pre film je zanedbateľný, čo je presne aj prípad Recall, ale inak to tento film vlastne ani nepotreboval, má čo ponúknuť aj bez toho. Mimozemská invázia je tu samozrejme zobrazená iba v tom najkomornejšom pohľade, ale vzhľadom na nízky rozpočet som nečakal a hlavne ani nechcel nič iné. Dejovo to spočiatku pôsobí dojmom, že by sa malo jednať o menší konflikt medzi skupinou mladíkov a skúseným veteránom, čo by tiež nemuselo byť zlé, aspoň by Snipes dostal viac priestoru aj pre svoje schopnosti, ale hlavná je samozrejme mimozemská invázia, ktorá na moje prekvapenie vôbec nepôsobí až tak ohrane, ako by som od filmu tohto typu čakal. Samozrejme to nie je nič výnimočné, čo by dokázalo nadchnúť a skutočne upútať, ale nenudí to a občas to poteší nejakým zaujímavým nápadom alebo nečakaným smerovaním deja a tak som mal z toho behom sledovania dobré pocity. A celkom tomu napomáha aj obsadenie, v centre diania je skupina mladíkov, ktorá mi ale prišla celkom sympatická, obzvlášť hlavné duo a ani herecky na tom neboli najhoršie, no a Wesley Snipes si svoju úlohu celkom užíva a je stále viditeľne v dobrej forme, takže som ho rád znovu videl, ale v akcii sa tu takmer vôbec nepredvedie a pre dej má len minimálny význam. Keby tu nebol, film by ani nemuseli upravovať. Inak celkovo o akcii sa tu teda moc hovoriť nedá, nájde sa tu nejaká tá naháňačka a padne pár výstrelov a to je prakticky všetko. A réžia sa tu v prvom rade starala o to, aby to aj napriek rozpočtu vyzeralo celkom obstojne, čo sa aj podarilo, vizuál je bez problémov, kamera je slušná a ani efekty nie sú najhoršie, len by to chcelo aj nejakú tú atmosféru, tá úplne chýba. Takže nakoniec to dopadlo lepšie, než som čakal, Wesley Snipes je tu síce len ako lákadlo, ale film je nakoniec celkom nápaditý a aj zábavný, to jedno pozretie určite neľutujem. 58% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Kokos ten Wesley - ten to ale dotiahol .. :D Nuž čo povedať. Taká podpriemerná béčkovina, alebo nadpriemerná céčkovina :) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Přesně taková blbost jak se dalo očekávat podle traileru. Na druhou stranu úplně ten film nezatracuji je tam sice tuna klišé a samo o sobě to není moc zajímavé, ale řemeslně to aspoň není úplná sračka a i když uznávám, že ty efekty nejsou nic extra, tak jsem viděl i horší, ale stejně to je max na 2* hlavně proto, že Wesley je tu úplně zbytečný a kdyby tu nebyl vyjde to nastejno. Škoda svou mrtvou kariéru už patrně znovu nenastartuje.30% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nebolo to tak zlé ako som čakal. Najzaujímavejší tu je samozrejme Snipes. Dejová linka však mohla byť trochu dotiahnutejšia, niečo vysvetlené viac, na niečo by som sa vykašľal a hlavne škoda, že tu bolo toľko logických nezmyslov, až to miestami človeku nadvihlo obrvy. Tie nesúviseli ani tak s témou, ako skôr s koncepciou dejovej linky. A pritvrdil by som na masakroch. Na druhú stranu, miestami sa podarilo navodiť  príjemne-mrazivú atmosféru. Lepší priemer. 65/100 ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|40%| The RECALL je celkem na poměry béček pěkně natočeno, námět je slušný, jen to mohlo být více bohatší na scénáři a mít lepší finále, které mi prostě přišlo divné. Ve výsledku to není žádný brak, to bych netvrdil, jen to má nevyužitý potenciál, takže se to pak celé zahazuje do podprůměru. Mladí herci nejsou pochopitelně žádní hvězdy, ale nevadili mi, sehráli to v rámci možnosti obstojně. Wesley Snipes se tu až tak často neobjevuje a v akci ho rozhodně nezažijeme, pokud nepočítáte sejmutí jednoho emzáka. Na pár kratičkých okamžiků nás Wesley trochu pobaví – působí zde trochu pološíleně, ale to je tak všechno. Téměř vůbec se tu nijak nepředvede, ale rád jsem ho aspon viděl. Finále už jde totálně mimo mísu. Ale neříkám, že je to nelogické. Na tak nízký rozpočet to rozhodně nevypadá špatně, ale mě to moc nebavilo. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ja som myslel, že Wesley Snipes je ešte v base, alebo niekde zbankrotovaný, ale oni ho ešte pozývajú zahrať si za pár korún v nezmysloch. O ostatných heretikoch, pardon hercoch, som nikdy nepočul. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Zpočátku zajímavá premisa se zvrhne, když se - opět, pokolikáté už? - začnou puberťáci chovat jak vylízaná paka a když zazní asi po stoprvé vynikající dialog: Běž, běž! Utíkej! Taky mě pobavilo, že emzáci sice přiletí ve spoustě, spoustě lodí, ale na zem chodí po jednom, aby byla větší šance je sejmout. Nejlepší na filmu je mírně bláznivá postava Wesleyho Snipese. Slušná je i kamera a částečně lokace (no jo, kanadské lesy, Hvězdná brána rulezz). Ale příběh mi vlastně zpětně nedává smysl a celé to překlopení do Heroes už mi přijde hodně samoúčelné. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Béčkové scifi horory sice nepatří mezi moje nejvyhledávanější filmy, ale když už se mi dostanou pod ruky, rád se na ně podívám. U tohohle filmu jsem byl však dost obezřetný. Slabé hodnocení na internetu bylo jasným signálem, že mé srdce asi moc radostí plesat nebude, ale Wesley Snipes byl svého času mým oblíbeným hercem a tak jsem někde ve skrytu duše doufal, že by mohl povznést tento film alespoň na průměrnou úroveň. Bohužel se ukázalo, že se v posledních letech stejně jako Dolph Lundgren objevuje jen v podřadných kouscích a jejich sláva je už asi nenávratně vtahu. Po několika minutách se mi hlavou prohnalo srovnávání se Dnem Nezávislosti, Mlhou a Pavučinou snů (jen velmi rychlý průlet), ale následně se ukázalo, že tady pšenka rozhodně neporoste. Postavy teenagerů mi nepřišly zrovna moc charismatické ani zajímavé, setkání s podivínským lovcem i první střet s mimozemskou formou života byla dost podivná až směšná a téměř po celou dobu jsem nezaznamenal nějak zvlášť zajímavou atmosféru. Snad až na pasáž ve vesmírné lodi. To však neznamená, že by byl film vyloženě špatný. Našlo by se tu i pár zajímavých momentů. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Film o celosvetovej invazii mmozemstanov na nasu zem, ktoru sledujeme z pohladu piatich teenagerov na chate v opustenom lese. Vzdialene mi to pripominalo taku lacnejsiu videobeckovejsiu verziu Shyamalanovych znameni. Na svoj pidirozpocet to vyzera po technickej stranke kompetentne. Ma to peknu kameru, prehladne zostrihanu obcasnu akciu a dost solidne triky. Len cela ta zapletka nie je dvakrat strhujuca a celkom sa vlecie. Do konca som to dopozeral len zo zvedavosti ako sa to skonci, lebo obcas to ma celkom originalne zvraty. Ale postavy su fakt nezaujimave a ucast Wesleyho Snipesa ako exastronauta, ktoreho mimozemstania uniesli uz v minulosti a tak sa im chce pomstit, nestoji za rec. Ma tu len par scen v ktorych väcsinou len stoji alebo sedi. Proste klasicky ojeb, aby mali nejake znamejsie meno na plagat. Skoda, ze tvorcovia radsej neprisli s nejakou komornejsou zapletkou typu parta teenagerov vs. nejaky military magor v podani Snipesa. To by mohlo v tych produkcnych podmienkach, ake mali, fungovat. Keby to bol debut nejakeho zaciatocnika, tak by som povedal, ze tam vidno nejaky potencial na buduce zlepsenie, ale ako piaty celovecerny film to len potvrdzuje, ze nic lepsie sa od neho cakat asi neda. 3/10. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Je to strašná joudovina, ale je to celkem zábavné. Takové nenáročné béčko, které sice nenadchne, ale ani diváka neotráví. Myslel jsem, že RJ Mitte toho retarda v Breaking Bad jen hraje, ale on hraje jak po obrně i tady. Wesley je srandovní, ale moc toho bohužel nepředvede. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Parta mladistvých, dodávka ( v tomto prípade SUV ), cesta do horskej chaty s tradičnou zastávkou na benzínke...kde som to všetko len videl? 90% slasherov začínala práve takto. Okrem toho, že miestnu hrozbu v podobe Jasona, vidlákov alebo nadprirodzených monštier tu nahradili mimozemský bubáci. A ešte jeden bubák, tu kazí svoju už aj tak posr@tú kariéru. Wesley Snipes. Dlhy ale treba platiť. Koľko ale dlžia tvorcovia divákom, má však nedozernú hodnotu. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tento film mě lákal kvůli Wesley Snipesovi a ohlášení ,že to bude takový béčkový predátor,aneb Wesley versus mimozemšťan....no mimozemšťan zde skoro není vidět a i když Wesley je na filmu to nejlepší tak zde je menší čas než jsem čekal a proto jsem čekal více.Za mě tedy celkově 30% a dvě hvězdy. ()

Reklama

Reklama