Reklama

Reklama

Mimozemská invaze

Trailer

Velký Wesley Snipes (sám Blade!) v hlavní roli „lovce“ v tomto filmu režiséra Mauro Borrelliho (Ghostmaker). V Recallu se objeví i další hvězdy: RJ Mitte (Perníkový táta), Jedidiah Goodacre (Následníci), Niko Pepaj (Nešika), Laura Maria Bilgeri (Toby Goes to Camp) a Hannah Rose May (Hráči). Film vypráví příběh pěti přátel, kteří odpočívají v odlehlém domku na jezeře a chtějí si to jen užít. Netuší, že Zemi napadla mimozemská civilizace a jejím obyvatelům hrozí zotročení... Režisér Borelli je bývalým spolupracovníkem režiséra Tima Burtona a ilustrátorem takových trháků, jako jsou Piráti z Karibiku a Captain America. Recall bude také natočen pro nový tříkódový panoramatický formát Barco Escape, který zcela obklopuje publikum a nabízí maximální pohlcující filmový zážitek. Některé části filmu budou také natočeny ve virtuální realitě. (Filmbox)

(více)

Diskuze

iWoman

iWoman (hodnocení, recenze)

Aaaaaaaaa pomoc co som komu urobila. Dnes uz druha sracka na ktoru sa neda pozerat. To nemohli urobit normalny teenage vyvrazdovak v hl. ulohe so Snipesom museli to takto dosr..at? majne nerven.. clovek uz ani decent horor nevie najst..

Příspěvek byl smazán administrátorem.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Já nevím hoši, podle traileru mi to přijde jako píčovina, kdyby to bylo ujeté opravdu způsobem, který by mi sedl, tak proč ne, ale nevím nevím. 

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

To nepochybuju, ale dneska už jsem jednu píčovinu viděl, navíc program už mám, takže tenhle skvost počká.

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Chtel jsem se na to podivat, ale hend dve veci me traileru naprsoto odradily - 1) Teb sliz na podlaze 2) WEsley Snipes s brokovnici

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Ofiko by to mělo vyjít až 2 června. Snad to bude lepší než ten jeden film od tohoto režiséra co jsem zatím měl čest vidět :)

na příspěvěk reagoval Lacike

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

"...v tom traileru je tolik věcí vykradených z jiných filmů, že je to tak očividný, až to není hezký."

 

Mě vždycky pobaví, jak člověk, kterej dal Mercenaries pět hvězdiček, má najednou záchvaty sebezpytu:))

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Ja som to tiez nikde nenasiel ale uz sa to da hodnotit, tak to snad ti experti fakt videli.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

To už je to venku či co? nemůžu to nikde najít, ale proč spěchat... Mě nepřesvědčil ani druhej trailer furt to vypadá jako pěkná kravina a jenom v tom traileru je tolik věcí vykradených z jiných filmů, že je to tak očividný, až to není hezký :)

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Druhy trailer vyzera natolko solidne, ze si film pustim. Po prvom som na to chut nemal.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

To bude asi solidní wolovina snad to aspoň pobaví souhlas z lacem, že player byl slusnej a škoda, že ho po první sérii utnuli.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Nyní jsem shlédl prvně trailer. Boha, to bude šílenost. :))) Snad aspon Snipes pobaví, protože ty utíkající smradi mi pijou krev už z traileru. :)))

Reklama

Reklama