Reklama

Reklama

Mimozemská invaze

Trailer

Velký Wesley Snipes (sám Blade!) v hlavní roli „lovce“ v tomto filmu režiséra Mauro Borrelliho (Ghostmaker). V Recallu se objeví i další hvězdy: RJ Mitte (Perníkový táta), Jedidiah Goodacre (Následníci), Niko Pepaj (Nešika), Laura Maria Bilgeri (Toby Goes to Camp) a Hannah Rose May (Hráči). Film vypráví příběh pěti přátel, kteří odpočívají v odlehlém domku na jezeře a chtějí si to jen užít. Netuší, že Zemi napadla mimozemská civilizace a jejím obyvatelům hrozí zotročení... Režisér Borelli je bývalým spolupracovníkem režiséra Tima Burtona a ilustrátorem takových trháků, jako jsou Piráti z Karibiku a Captain America. Recall bude také natočen pro nový tříkódový panoramatický formát Barco Escape, který zcela obklopuje publikum a nabízí maximální pohlcující filmový zážitek. Některé části filmu budou také natočeny ve virtuální realitě. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Béčkové scifi horory sice nepatří mezi moje nejvyhledávanější filmy, ale když už se mi dostanou pod ruky, rád se na ně podívám. U tohohle filmu jsem byl však dost obezřetný. Slabé hodnocení na internetu bylo jasným signálem, že mé srdce asi moc radostí plesat nebude, ale Wesley Snipes byl svého času mým oblíbeným hercem a tak jsem někde ve skrytu duše doufal, že by mohl povznést tento film alespoň na průměrnou úroveň. Bohužel se ukázalo, že se v posledních letech stejně jako Dolph Lundgren objevuje jen v podřadných kouscích a jejich sláva je už asi nenávratně vtahu. Po několika minutách se mi hlavou prohnalo srovnávání se Dnem Nezávislosti, Mlhou a Pavučinou snů (jen velmi rychlý průlet), ale následně se ukázalo, že tady pšenka rozhodně neporoste. Postavy teenagerů mi nepřišly zrovna moc charismatické ani zajímavé, setkání s podivínským lovcem i první střet s mimozemskou formou života byla dost podivná až směšná a téměř po celou dobu jsem nezaznamenal nějak zvlášť zajímavou atmosféru. Snad až na pasáž ve vesmírné lodi. To však neznamená, že by byl film vyloženě špatný. Našlo by se tu i pár zajímavých momentů. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Tak deravý a nedomyslený scenár plný absurdit som už dlho nevidel. Scenár mi úplne prišiel ako víťaz nejakej detskej súťaže prvého stupňa ZŠ. Ostatní tomu tiež moc nedali. Jediné pozitívum bolo asi relatívne napätie, ktoré zapríčinilo dopozeranie filmu. Začalo to pomerne dobre, ale skončilo hlúpo. Posledných asi 30. minút bol šalamúnsky prúser. Na čo vôbec obsadzovali do filmu Snipesa? I keď ten splnil svoju rolu pomerne dobre. spoiler: Po smrti jednej z dvoch aktériek vo filme absolútne nezmyselne sa chovala jej kamarátka, ktorá tam viac oplakala babu, ktorú vôbec nepoznala (rok mŕtvu priateľku chalana, ktorého nepoznala ani 24 hodín)?? Film bol somarín plný! Toto by ani Spielberg nezachránil s tým najlepším soudtrackom. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Přesně taková blbost jak se dalo očekávat podle traileru. Na druhou stranu úplně ten film nezatracuji je tam sice tuna klišé a samo o sobě to není moc zajímavé, ale řemeslně to aspoň není úplná sračka a i když uznávám, že ty efekty nejsou nic extra, tak jsem viděl i horší, ale stejně to je max na 2* hlavně proto, že Wesley je tu úplně zbytečný a kdyby tu nebyl vyjde to nastejno. Škoda svou mrtvou kariéru už patrně znovu nenastartuje.30% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Zpočátku zajímavá premisa se zvrhne, když se - opět, pokolikáté už? - začnou puberťáci chovat jak vylízaná paka a když zazní asi po stoprvé vynikající dialog: Běž, běž! Utíkej! Taky mě pobavilo, že emzáci sice přiletí ve spoustě, spoustě lodí, ale na zem chodí po jednom, aby byla větší šance je sejmout. Nejlepší na filmu je mírně bláznivá postava Wesleyho Snipese. Slušná je i kamera a částečně lokace (no jo, kanadské lesy, Hvězdná brána rulezz). Ale příběh mi vlastně zpětně nedává smysl a celé to překlopení do Heroes už mi přijde hodně samoúčelné. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Toľko ospevovaných nezmyslov na tento absurdný film je opätovne potvrdením tézy, že základ slova reklama je Klam. Ilúzia vznešenosti, radoby mimozemský koncept s ohavnosťami nielen v mimozemskej lodi na štýl Matrixovych hadíc z chrbta, ale aj na poli akčnom a hereckom kdesi v dubovej chate s Snipesom, ktorého zúfalstvo je hmatateľne. Mario natočil čistokrvný, nezáživný, mdlý, amatérsky, nikomu nič nehovoriaci film, kde je dogmatickou pravdou to, ze sa divák cíti vrcholne trápne. A ja opäť vravím do čerta! (Videné 16.2.2021, Antikkino) ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama