Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po dlouhé válce za svobodu se Sonic rozhodne se svým adoptovaným bratrem zůstat v pohodlí svého bydliště, ale z ničeho nic se dozví, že musí za prezidentem. Jenže tam na Sonica čeká Robotnik – úhlavní nepřítel Sonica, který vstal z mrtvých pomocí moderní technologie s prosbou, že celá planeta svobody je v ohrožení. Dokáže ale Sonic uvěřit svému uhlavnímu nepříteli, když nechal zabít několik zvířat a lidí, a když Sonicovu rodinu před válkou podvedl? (JesterKruger)

(více)

Recenze (6)

DannyBurino 

všechny recenze uživatele

Dobrej animák, ale má spousty problémů: Humor je chvilkama divný až debilní, postavy prezidenta, staříka a Sáry byli úplně zbytečné a otravné a efekty jejich '' super rychlosti '' ( spíš teleportace ) byly divné. Přitom akce byla skvělá, hudba taky, pár ok hlášek, souboj s Metal Sonicem byl cool a animace je celkem hezká ( až na to když se sonic změnil v tu kouli ). Dobrý film, ale mohl dopadnout mnohem líp. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Infantilná záležitosť, ktorá osloví iba ak detičky vyrastajúce na tejto hráčskej postavičke. Jednoduchý infantilný až trápny humor a akcia bez zmyslu. ()

JackBurda 

všechny recenze uživatele

Sonica miluju, ale tohle mně i přes nonstop tempo nebavilo. Debilní humor, debilní postavy pesidenta, staříka a Sary, ani Robotnik mě nebavil a debilní střih. Zas ale akce bylo dost, postavy hlavní trojice fajn, Metal Sonic aspoň trošičku zajímavej, animace hezká, pár ok hlášek (Shut up Tails!) a super hudba. Jen tak nějak netušim, od kdy se umí Sonic a Tails teleportovat a odkdy umí Knuckles lítat (vždyť uměl jen plachtit). Tak, pro svou lásku k tomu modrýmu ježkovi dám 2*, ale bylo to slabý. Navíc v tom byl bordel. Ale abych pravdu řek, je mi líto, že nevzniknul ten seriál, protože by to mohlo bejt slušný. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Prvý pokus o akýsi celovečerný film o tomto nezabudnuteľnom ježkovi, ktorý vo mne vždy vyvolá istú dávku sentimentu a nostalgie. Tento príbeh bol dosť o ničom a celkovo to nejakým spôsobom možno nadviazalo na tú vážnejšiu nôtu od Segy, ale čakal som od toho trošku zaujímavejší dej a aspoň nejaké nové postavičky. Celkovo ma to nudilo. 40 % ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Když se teď nad tím zamyslím, a když vidím, jak Sonic Universum teď upadá do průměrných, a chvílemi až do podprůměrných končin, tak musím, a můžu potvrdit, že tohle je ze všech Sonic seriálů/filmů ten nejlepší film. Je to hlavně proto, že tento film vás nutí dívat se do obrazovky až do konce. Ani na chvilku jsem se nenudil, ale nemám nic proti lidem, kteří mi budou tvrdit opak. Tenhle film se vlastně odehrává po seriálu " Dobrodružství ježka Sonica (SatAM) ", a i když to pro neznalé fanoušky tak vypadat nemusí, v knížní předloze tomu tak opravdu je. Tento film skutečně na ten seriál z roku 1993 navazuje. Tento Sonic animák má v sobě hodně akce, i humoru. Je nutnost i konstatovat, že v prodloužené verzi se tento snímek pohybuje někde mezi animákem pro děti, a animákem pro ty starší. Není zde sice žádné násilí, ale je zde chvílemi hrubý slovník (ve zkrácené VHS verzi z USA se objevují pouze slova typu ,, Shut up!"). Také se zde objevují dost úchylné ale zároveň vtipné scény. Např. Když Chvostík se drží za prsa princezny Sáry, a není si toho ani vědom, nebo další scéna, ke které se raději vzhledem k obsahu nebudu vyjadřovat. Kdyby tohle nebyl pilotní film, tak bych asi řekl, že je mistrovský, ale myslel bych si, že by mu prospěla větší délka, a více postav. Takhle jak je to pilotní film, tak je tento film bez chyby úplně. Kašlu na Sonic Prime. Kašlu na druhého hraného Sonica. Tohle je ten Sonic, kterého chci. Nejlepší Sonic vůbec. ()

Drsnababca 

všechny recenze uživatele

Docela je to dobrý film. Zejména děj. Animace je už na tom hůře. A navíc krátké. Já chápu, že je tohle pouze pilotní díl pro seriál, který nakonec nevznikl, ale autoři se podle mě mohli více v ději rozvinout. Na můj vkus to bylo i ke všemu vulgární. Ale kvůli tomu strhávat hvězdičku nebudu, jelikož to není špatný film. Jen to prostě není film určen k tomu, abych ho musela vidět znovu. ()

Reklama

Reklama