Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvanásťročná Wendy nie je nadšená z toho, že má stráviť prázdniny u babky, ktorá chová kone. Po vážnej nehode, ktorá sa jej stala pri jazdení, totiž odmieta opäť sadnúť do sedla napriek tomu, že kedysi bola nadšenou jazdkyňou. Čoskoro po príchode na vidiek však spozná Dixie - koníka, ktorý práve zázrakom unikol mäsiarovi a sleduje ju kamkoľvek sa pohne. Ako dlho však Wendy dokáže svojho nového priateľa ukrývať pred dospelými? (RTVS)

(více)

Recenze (4)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Hľadať v kalných vodách nemeckého filmu sa oplatí. Vylovíte takéto komerčné perličky. Vidiek a kone, to Nemci vedia dokonale. Kvality filmu nie sú dôležité v porovnaní s tým, koľko príjemných pocitov vo vás zanechá. Áno, je to gýč a to je len dobre. TV premiéra: Jednotka 6. 1. 2019. V SK znení Bianka Bucková ako Wendy (Jule Hermann). ()

Master19 

všechny recenze uživatele

I méně pozornému divákovi neujde, že akční scénky jsou podivně nastříhané, za Wendy jezdí na koni dublér(ka) a oblečení postav i třeba v navazujících scénách úplně nesedí, ale ve výsledku to až tak úplně nevadí. Pro dětského diváka (8 - 12 let) má snímek několik magnetů, které ho naprosto přikovají k obrazovce. Jsou to koně, koně a koně, ale taky neschopný dospělý záporák či všehoschopná vrstevnice záporačka (mimochodem opravdu hezká Vanessa), kteří tvoří napětí. Celkově se na to dobře dívá i díky pěkným záběrům přírody a takové všudypřítomné lidskosti. ()

IvcaKoudy 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem z toho víc typickou německou věc. Dávám body nahoru za vcítěného dětského diváka, který se očima od plátna neodtrhne ani na minutu. Spontánní potlesk pro prchajícího koně - to mi znělo líp než ten tradovanej dětskej smích. ()

Reklama

Reklama