Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si budete chtít prvně zasexovat a ještě nejste úplně dospělí, asi byste to neměli troubit do světa, ani na ty internety. Nikdy totiž nevíte, kdo se o tom dozví a jak s touhle informací naloží. Ve všech směrech odvážná komedie Kazišuci může v tomhle směru působit jako ideální odstrašující případ. V té záměr svých dětí odhalí jejich rodiče, kteří se v důsledku toho vydají na válečnou stezku, jejímž cílem je jediné – zachování panenství svých dcer za každou cenu. Že reagují přehnaně, se ani nemůžete divit. Mitchell (John Cena) ještě nepochopil, že je jeho dcera skoro dospělá. Lisa (Leslie Mann) nemá partnera, a tak se na svou holčičku až nezdravě fixuje. A Hunter (Ike Barinholtz) se o svou Sam nikdy moc nestaral a teď by to chtěl dohnat. O „sexuální dohodě“, která jejich děti během téhož večera zbaví stigmatu panenství, se dozví z jejich náhodně zachycené komunikace na internetu. A protože dcery právě odjely na maturitní ples a oni se jim nemůžou dovolat a sex jim zakázat, vydají se za nimi do víru nočního maloměsta, aby je našli a řekli jim, že mají ještě dost času. Kdyby na začátku téhle pouti tušili, co je čeká, možná by nakonec skousli nejen ten sex, ale třeba i nějaké to neplánované těhotenství. Cesta do pekel totiž může totiž být dlážděná nejen dobrými úmysly, ale i nepravděpodobnými náhodami, komickými nehodami a pocitem, že je stejně všechno marné. (CinemArt)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (224)

Figu 

všechny recenze uživatele

Jedna velká klasika. Filmek pro oddych a pohodu, plnej stupidních vtípků, pubošů a hrozně vypatlaných rodičů. Asi by se svět obešel bez těchto americkejch sůpr komedošek, jenže zase třeba já je radši, než skvělý "komedie" Trošky. Bez toho se zase obejde oko mé... Kazušuci ideální pro pokuk s drahou polovičkou a samozřejmě nic nečekat. 50% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrná komedie, která bohužel nevybízí (alespoň u nás v Evropě) k záplavám smíchu a nabízí tradiční mišmaš přepálených gagů, které jsou celkově spíše fajn než trapné a v době ústupu klasických “áčkových” vyloženě nečernošských komedií jsem za tenhle kousek vlastně celkem rád. Dvojka samozřejmě bude a doufám, že to rodičové konečně rozjedou naplno. John Cena se s herectvím celkem sžil a klidně bych se i nebál tvrdit, že za pár let utáhne pár svých projektů jen přes své jméno (Duke Nukem mrk mrk 😉)..6/10 ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Síce bejkovina, ale až na dve nechutné scény fajn bejkovina. John Cena je peckový, jeho je fakt škoda, že ho popri Rockovi nikto nikam nechce, vie zahrať komédie (Blockers), vie zahrať drámy (Legendary), vie zahrať akčňáky (12 Rounds, Marine). Vedel by som si ho predstaviť v nejakom komixe, napr. namiesto Leviho ako Shazama. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Celkom jednoduchá a nenáročná oddychovka, ktorá vážnejšiu tému (hlavne zo strany rodičov) sa snaží zobraziť pomerne jednoducho. Humor a vtipné scény nechýbajú a majú aj slušnú úroveň, ale na „nadpriemernú“ úroveň to pravdepodobne nebude stačiť. Každopádne však po skončení filmu som nebol sklamaný. P.S.: Význam rôznych smajlíkov, emotik a emoji a ich zakomponovanie do filmu (aj keď sa jedná len o málo scén) bol skvelým ťahom. Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Geniální nápad se v průběhu filmu proměnil v to, co divák očekával, avšak ve své naivitě doufal, že konec nebude přeci jenom tak krutě předvídatelný. Vtipný úvod v průběhu filmu vyprchává jako otevřený lahváč v Sherwoodu na Hlaváku. V kombinaci se závěrečným usmířením dětí se svými rodiči je divák rozčarován. A ne zrovna pozitivně. 60% Celosvětový příjem k 11. 9. 2018: $93,674,786, což je 4,46 násobek rozpočtu ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • V čase 47:30 na párty u jezera, kdy se baví o koláčku z drog, stojí v pozadí mladík s kelímkem dnem vzhůru. (A7X92)
  • Pôvodne mali byť hlavné postavy traja otcovia. (Astonko)
  • Názov filmu je skrátením názvu "Cock Blockers," ktorý sa kvôli vulgárnosti nepoužil, keďže by spôsoboval problémy s reklamou. Namiesto tohto slova je však na plagátoch použitý kohút (cock), ktorý tak dopĺňa názov. (Domineus)

Reklama

Reklama