Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si budete chtít prvně zasexovat a ještě nejste úplně dospělí, asi byste to neměli troubit do světa, ani na ty internety. Nikdy totiž nevíte, kdo se o tom dozví a jak s touhle informací naloží. Ve všech směrech odvážná komedie Kazišuci může v tomhle směru působit jako ideální odstrašující případ. V té záměr svých dětí odhalí jejich rodiče, kteří se v důsledku toho vydají na válečnou stezku, jejímž cílem je jediné – zachování panenství svých dcer za každou cenu. Že reagují přehnaně, se ani nemůžete divit. Mitchell (John Cena) ještě nepochopil, že je jeho dcera skoro dospělá. Lisa (Leslie Mann) nemá partnera, a tak se na svou holčičku až nezdravě fixuje. A Hunter (Ike Barinholtz) se o svou Sam nikdy moc nestaral a teď by to chtěl dohnat. O „sexuální dohodě“, která jejich děti během téhož večera zbaví stigmatu panenství, se dozví z jejich náhodně zachycené komunikace na internetu. A protože dcery právě odjely na maturitní ples a oni se jim nemůžou dovolat a sex jim zakázat, vydají se za nimi do víru nočního maloměsta, aby je našli a řekli jim, že mají ještě dost času. Kdyby na začátku téhle pouti tušili, co je čeká, možná by nakonec skousli nejen ten sex, ale třeba i nějaké to neplánované těhotenství. Cesta do pekel totiž může totiž být dlážděná nejen dobrými úmysly, ale i nepravděpodobnými náhodami, komickými nehodami a pocitem, že je stejně všechno marné. (CinemArt)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (224)

Figu 

všechny recenze uživatele

Jedna velká klasika. Filmek pro oddych a pohodu, plnej stupidních vtípků, pubošů a hrozně vypatlaných rodičů. Asi by se svět obešel bez těchto americkejch sůpr komedošek, jenže zase třeba já je radši, než skvělý "komedie" Trošky. Bez toho se zase obejde oko mé... Kazušuci ideální pro pokuk s drahou polovičkou a samozřejmě nic nečekat. 50% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Rodičovská hra na staré známé "vtipe vylez": A protože má film opravdu poskrovnu vtipů, které rázem do hodiny dojdou, musí divák zapojit fantazii a účastníky tlačit k tomu, aby ještě ze sebe něco vydaly. A bohužel nevydá ze sebe nic ani režisérka a už vůbec ne scenáristé, rovným dílem ve svém oboru málo zkušení. Vypadalo to, že po dvou dekádách, tedy od Prciček, se objevila komedie, která (re)startuje novou éru přisprostlých pubertálních komedií. Film je relativně zábavný, jde ale o to, jak se stavíte k občasně obnaženým genitáliím a k pivu protékajícímu řitním otvorem, což je, jak smutné, nejlepší a nejoriginálnější vtip z celého filmu. Rozjezd a zejména dojezd je velmi slabý, z toho vyplývá, že nejlepší částí je prostředek, v němž se to bláznivě rozjede. Komediální normu splnil na maximum John Cena, který se urputně vtipně ksichtí a jeho otec působí roztomile neotesaně. Jeho sekundanti - Leslie Mann a Ike Barinholtz - nepůsobí sice úplně otravně, s vtipností se ale moc nepotkali. Překvapením je, že žádný vtip nezbyl na omladinu. Tři děvčata nemají žádný vtipný výstup a dobrou hlášku, stejně tak jejich chlapečtí vrstevníci. Celkově na mě tenhle počin působil až moc překonaně. Režie Kay Cannon se v ničem nevytáhla, vrcholem hrůzy je zadní projekce při jízdě limuzínou, sexy nepůsobí vůbec nic, až na Ginu Gershon, která už je dávno za padesátkou a neodpustím, že filmu schází dobré finále. Závěr je úplně zvadlý. Produkující Seth Rogen, většinou se nad jeho produkčními počiny pobavím, měl realizaci filmu vložit do rukou svědomitějších pošuků. Žádná revoluce v oblasti pubertálních komedií se nekoná. 6/10 ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Trailer na tento film mě vyděsil svým fyzickým humorem, a taky tím, že to bylo dost trapné a divné. Pak jsem si přečetl pár recenzí, které film vystavovaly mnohem lepší světle. Tak jsem si řekl, že to zkusím. Kazišuci nejsou špatný film, to je potřeba říci hned na začátku. Sám nevím jak se to stalo, ale ve filmu funguje z větší části humor, normální scény a i nějaké emoce. Rozhodně film nabízí věci, které bych po traileru nečekal. Režisérka Kay Cannon odvedla slušnou práci a má cit pro slovní vtipy a různé dialogové výměny. Po herecké stránce je to pohoda, ale čekal jsem trochu více. Leslie Mann mám dost rád, ale zde se skoro celý film chová dost nesympaticky. John Cena není nějaký extra herec, ale svoje si v pohodě odehraje. Nejvíce mě však překvapil Ike Barinholtz, jehož jsem snad poprvé viděl v normální roli, a zde byl jednoznačně nejlepší postava. Dobře mě pobavilo i dívčí trio, které bylo dobře obsazené. Kazišuci jsou neurážející komedie, kterou nemám potřebu vidět, znovu, ale rozhodně mě neurazila a nezklamala. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Ono není moc o čem. Sem tam se vtípek povede jindy je slabší. Baví mě ale, že snímek je ze 60ti procent o rodičích, takže vtipů pro ne úplně nejmladší publikum je dost. Jinak se celá komedie veze na vlně nenadchnu a neurazím. No a můžu s klidem říct, že někdy je to lepší než přemíra rádoby vtipné snahy. 60 procent za pohodovku, která mohla dopadnout o něco lépe, ale taká mnohem hůř. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Celkom jednoduchá a nenáročná oddychovka, ktorá vážnejšiu tému (hlavne zo strany rodičov) sa snaží zobraziť pomerne jednoducho. Humor a vtipné scény nechýbajú a majú aj slušnú úroveň, ale na „nadpriemernú“ úroveň to pravdepodobne nebude stačiť. Každopádne však po skončení filmu som nebol sklamaný. P.S.: Význam rôznych smajlíkov, emotik a emoji a ich zakomponovanie do filmu (aj keď sa jedná len o málo scén) bol skvelým ťahom. Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v Atlantě (Georgia, USA). (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 10. března 2018 na filmovém festivalu South by Southwest v USA. (ČSFD)
  • Pôvodne mali byť hlavné postavy traja otcovia. (Astonko)

Reklama

Reklama