Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si budete chtít prvně zasexovat a ještě nejste úplně dospělí, asi byste to neměli troubit do světa, ani na ty internety. Nikdy totiž nevíte, kdo se o tom dozví a jak s touhle informací naloží. Ve všech směrech odvážná komedie Kazišuci může v tomhle směru působit jako ideální odstrašující případ. V té záměr svých dětí odhalí jejich rodiče, kteří se v důsledku toho vydají na válečnou stezku, jejímž cílem je jediné – zachování panenství svých dcer za každou cenu. Že reagují přehnaně, se ani nemůžete divit. Mitchell (John Cena) ještě nepochopil, že je jeho dcera skoro dospělá. Lisa (Leslie Mann) nemá partnera, a tak se na svou holčičku až nezdravě fixuje. A Hunter (Ike Barinholtz) se o svou Sam nikdy moc nestaral a teď by to chtěl dohnat. O „sexuální dohodě“, která jejich děti během téhož večera zbaví stigmatu panenství, se dozví z jejich náhodně zachycené komunikace na internetu. A protože dcery právě odjely na maturitní ples a oni se jim nemůžou dovolat a sex jim zakázat, vydají se za nimi do víru nočního maloměsta, aby je našli a řekli jim, že mají ještě dost času. Kdyby na začátku téhle pouti tušili, co je čeká, možná by nakonec skousli nejen ten sex, ale třeba i nějaké to neplánované těhotenství. Cesta do pekel totiž může totiž být dlážděná nejen dobrými úmysly, ale i nepravděpodobnými náhodami, komickými nehodami a pocitem, že je stejně všechno marné. (CinemArt)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (224)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nemám problém s tímto typem komedie, ale musí mě to bavit a stát to za to. Tady je problém v postavách jelikož jedna z dcer by si z fleku mohla po výšce stoupnout na e55 a vydělávat druhá skoro věčně bere drogy a různé takové sračky a třetí je lesba a líbí se jí jakási Asiatka v plášti Galadriel. Jejich nápadníci nejsou o nic lepší jeden je klasický hezounek s egem větší než Empire State Building, který navíc všechno co dělá píše rodičům na mobil (docela by mě zajímalo zda napsal, že i vystříkl?) druhý je místní feťák a smažka a třetí je tlustoprd s buřinkou z kterého mě bylo blbě kdykoliv jsem ho viděl(toho tam nejspíše dal Seth Rogen jelikož je mu hodně podobný a je to stejný ocas) . Samozřejmě nesmí chybět i feministická agitka (my ženy jsme něco více jelikož jsme naše děti porodily to je sice krásné, ale i díky tomu chlapovi to děcko má jo aha ona to točí ženská tak musí mít pindy) a fekální humor (to pití zadkem ještě přežiju, ale blicí scéna kdy všichni blijou v taxíku to už je na mě moc nemluvě o ošahávání varlat jakéhosi páprdy. O nějakém stupni reálnosti též silně pochybuji takže každé děcko v Usa jezdí na maturiťák limuzínou a v 18 už není panna nebo panic. 40 procent za hudbu (Taio Cruz potěšil) a za zhruba 3 vtipné scény (2 z nich jsou v podání rodičů toho kluka co psal věčně sms a třetí už si nevzpomenu). Pokud chcete něco z tohoto žánru pusťte si Prcičky 1-4. Do kina bych na to nešel ani zadarmo. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Kvalita filmu tentokrát odpovídá kvalitě českého názvu - laciná a nepříliš nápaditá podívaná, občas sice k pousmání, ale dobrých vtipů pomálu. A tělní tekutiny samozřejmě nechybí. Díval jsem se kvůli Geraldine Viswanathan, která je super (a doufám, že s ní Marvel počítá pro roli Kamaly Khan, jestli na ni jednou dojde) a komediální talent jí může leckdo závidět, nicméně příjemně mě překvapila ještě Gideon Adlon. Co se týče dospělých herců, Leslie Mann byla sázkou na jistotu, protože umí i slabý vtip docela kouzelně podat, ale nikdo další už mě nezaujal - snad jedině John Cena je zajímavý tím, jak absolutní neherec to je a jak to jemu a zřejmě nikomu dalšímu ani v nejmenším nevadí. ()

Reklama

URBAN 

všechny recenze uživatele

No, así jsem už vyrostl, protože ještě před pár lety by jsem se tomu smál. Pár dobrých vtipů se sice našlo, ale tolikrát se tu přehánělo až to celému filmu udělalo hodně vad na kráse. Takže cílovou skupinu to nejspíše zaujme a není to vyloženě špatné, ale nic u čeho by se člověk smíchy popadal. ( 12.8.18/TV ) ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Zkusil jsem to. I přes odpudivý český distribuční název a ještě odpudivější místní obsah. Holt překvapení se nemůže konat vždycky. Začalo to špatným výběrem tří hlavních puberťaček, kde se povedla jen Julie, a pokračovalo to i u tří "kazišuckých" rodičů. I když musím uznat, že John Cena se do role sice svalnatého, ale neuvěřitelně hloupého otce hezky hodil. Hlavním úskalím nepovedené komedie je však scénář, postavený na debilitě postav rodičů. Takže zhruba do půlky filmu mi přišli skutečně nenormální všechny postavy kromě Huntera, kterého navíc všichni nenáviděli. Nakonec i on pohlédl kazišuckým pokušením a nezůstal postavou, kterou jsem aspoň trochu chápal, až do konce. Sakra příště aspoň vymyslete film, kde budou postavy uvažovat aspoň trochu racionálně a ne abych se musel zamýšlet, zda nyní v roce 2018 opravdu žijeme v takové společnosti. Nepomohl tomu ani humor, který po většinu filmu nestál za nic. Vážně jsem nečekal, že se dočkám i penisu a varlat na plátně, blicí scéna mi potvrzuje, že humor byl spíš nechutný. Kdo v Blockers vidí nějaké větší poselství, tak jedině to, že se postavám v průběhu filmu zvýšilo IQ ze 70 na 90, ale žádné wow z toho dělat nebudu. Někdo si užil, někdo ne a to je celé, vesměs podobné komediální schéma vidíme aspoň jednou každý rok. Jediným heartbreaking momentem pro mě bylo zahrání "This Town" od Horana, v tu chvíli ve mě fakt zatrnulo (osobní pouto k tomuto songu). Jinak jsou Kazišuci velmi jednoduchou a podprůměrnou komedií, která se snažila zahrát na jistotu, ale ve všech aspektech šlápla vedle. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Penis není na koukání." Vcelku zábavná komedie v níž děti mají více rozumu než dospělí. Leslie Mann ve skvěle podané roli, fakt nesympatická postava, Cena je takové klasické komediální ucho, charakterově nejlépe vychází Ike Barinholtz, na první pohled nesympatická až lehce záporná postava, ale nakonec se ukáže, jak k takovému náhledu může dojít. 3.5* ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Názov filmu je skrátením názvu "Cock Blockers," ktorý sa kvôli vulgárnosti nepoužil, keďže by spôsoboval problémy s reklamou. Namiesto tohto slova je však na plagátoch použitý kohút (cock), ktorý tak dopĺňa názov. (Domineus)
  • Natáčelo se v Atlantě (Georgia, USA). (BMW12)
  • Ve filmu zazní jméno Schwarzenegger. Mitchell (John Cena) se chce dostat do auta přes zavírající okno, které se pokusí zastavit a stlačit dolů. Hunter (Ike Barinholtz) sedící v autě mu řekne: „It's not gonna work. You're not Schwarzenegger!“ česky „Nebude to fungovat. Nejsi Schwarzenegger!“ nebo akčněji „To nedáš, nejsi Schwarzenegger!“ (Rominator)

Reklama

Reklama