Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si budete chtít prvně zasexovat a ještě nejste úplně dospělí, asi byste to neměli troubit do světa, ani na ty internety. Nikdy totiž nevíte, kdo se o tom dozví a jak s touhle informací naloží. Ve všech směrech odvážná komedie Kazišuci může v tomhle směru působit jako ideální odstrašující případ. V té záměr svých dětí odhalí jejich rodiče, kteří se v důsledku toho vydají na válečnou stezku, jejímž cílem je jediné – zachování panenství svých dcer za každou cenu. Že reagují přehnaně, se ani nemůžete divit. Mitchell (John Cena) ještě nepochopil, že je jeho dcera skoro dospělá. Lisa (Leslie Mann) nemá partnera, a tak se na svou holčičku až nezdravě fixuje. A Hunter (Ike Barinholtz) se o svou Sam nikdy moc nestaral a teď by to chtěl dohnat. O „sexuální dohodě“, která jejich děti během téhož večera zbaví stigmatu panenství, se dozví z jejich náhodně zachycené komunikace na internetu. A protože dcery právě odjely na maturitní ples a oni se jim nemůžou dovolat a sex jim zakázat, vydají se za nimi do víru nočního maloměsta, aby je našli a řekli jim, že mají ještě dost času. Kdyby na začátku téhle pouti tušili, co je čeká, možná by nakonec skousli nejen ten sex, ale třeba i nějaké to neplánované těhotenství. Cesta do pekel totiž může totiž být dlážděná nejen dobrými úmysly, ale i nepravděpodobnými náhodami, komickými nehodami a pocitem, že je stejně všechno marné. (CinemArt)

(více)

Recenze (224)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení bych vůbec nebral na zřetel. Asi se v něm našla banda lidí, kteří neměli náladu na komedii v době, kdy si pustili komedie. Kazišuci jsou totiž super. Jasně, jsou nekorektní už svojí podstatou. Kdo z čerstvě zletilých by chtěl mít rodiče, kteří je na maturiťáku budou šmírovat a snažit se o to, aby nedošlo k pohlavnímu styku. A když už se to dozví, tak který dítě by se s nimi bavilo. Jasně, uznávám, že tohle je na hlavu...ale všechno to kolem? To je jedna velká prdel. A doufám, že John Cena dostane víc takových rolí. Viděl jsem v něm totiž komediálně akční postavu současnosti, která mi tu po Arnoldovi sakra chybí. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Trojice zoufalých rodičů právě zjistila, že jejich dcery chtějí na maturitním plese krom alkoholu a lehkých drog vyzkoušet i sex. A v tom jim musí za každou cenu zabránit. Na konci ale možná zjistí, že problém není v jejich dětech, ale v nich samotných… Kazišuci jsou povedená komedie, v níž se funkčně střídají humorné scény s těmi vážnějšími a dospělejšími. Humor naštěstí převládá a nebýt pár zbytečně přepálených scén, mohlo to být ještě lepší. I tak je to ale překvapivě hodně příjemná věc. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $21miliónovTržby USA $60,147,900Tržby Celosvetovo $93,657,703Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Strašná bejkovina, klasická americká tupá sterilná sprostárňa. Strašne na silu sa tu tlačí na humornú stránku. Herecké obsadenie doslova nefungujúce, ukričané, uplakané ale žiadna chémia tu nie je. /10%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Vtipná komedie u které jsem se prostě upřímně smál. John Cena exuje pivo prdelí, co jako chcete víc :) Moc nechápu tak nízká hodnocení, ale to je u komedií zvykem, ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Od počátku nikdo nedoufal v úspěch téhle komedie, ale první pozitivní reakce vzbudili dojem a je to vlastně hodně příjemná teen podívaná, kde místo kluků, si to chcou rozdat na poprvé holky a z toho jejich rodiče mít radost rozhodně nebudou. Největším kladem fimu je John Cena, který se velmi pomalu, ale přímě šplhá za slávou a nedivil bych se kdyby za pár let byl konkurencí The Rocka. Najde se zde celkem hodně vtipných situací ( Ass Beer) a to především v druhé půlce, ta první malinko pokulhává. Ale 4 hvězdy dám s radostí. 75% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Můžeš se mnou nemluvit, jako bych dávala bomby do potratových klinik?" Odmítám být kazišukem, i když si občas neodpustím posvítit do houpajícího se zaparkovaného auta se zafuněnými skly. Tady však jde o děti a já jim nikdy nechci bránit v tom, aby si zasexovaly. Stejně by mě neposlouchaly, tak proč si z toho dělat nervy. Tady však máme trojici rodičů, která chce sexu zabránit a to je slušný námět k vytvoření pořádné zábavy. Jenže to by autor musel mít koule na to, aby to pořádně rozjel. Mně spíš připadalo, že má plné žíly fetu nebo možná plnou prdel piva a tomu odpovídá výsledek - samé moralizování, "vtipné" zvracení a trošku křečovitá jízda. Abych však jen nehaněl, tak citlivá hmota Mitchell mě nejednou dokázala rozesmát, způsob stavění auta na kola mě zaujal a hru naháčů na slepou bábu někdy hodlám zrealizovat. Samozřejmě s Ginou a klidně si může nechat říkat Cathy jako v tomto snímku. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Po nevtipném rozjezdu se z toho přece jen vyvrbila celkem pohodová komedie a zprvu otravné postavy se polidštily. Nejvtipnější fóry byly ty nehrubozrnější. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Guardians of the Hymen. John Cena představuje dobrosrdečného, ale nepříliš chápavého Draxe, Leslie Mann je přecitlivělá Gamora se zdravější barvou v obličeji, Barinholtz, vypadající jako nejhnusnější syn pana a paní Wahlbergových, je ukecaný mýval Rocket a hlavním, prakticky nezastavitelným padouchem je lilek v kombinaci se stromy a vločkami.. Jako otec dvou dcer se plně dokážu vžít do pocitů rodičů cockblockerů a právě při jejich šílených akcích komediální složka vesměs funguje. Kecy puberťaček, explicitní mačkání koulí a tradiční morální prozření už tolik vzruchu nepřinesou.. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Kdyby měla Lady Bird tři hubatější ségry, vypadalo by to asi nějak takhle. Tyhle slečny jsou možná o trochu méně oduševnělé, jinak ale dření podobná témata jako Gerwig, akorát sítem hrubozrné komedie. Poselství o tom, že i holky můžou nezávazně šukat, tedy řeknou naplno, aby to došlo úplně každýmu, ale nemůžete jim to mít za zlý. Hlavně je teda i ve slabších místech drží rodiče, u jejichž eskapád jsem se možná smál víc, než by se na press projekci slušelo. Možná jen ubrat na těch popkulurních hintech, i když k urputnosti "cool rodičů" to vlastně sedělo. How do you do, fellow kids! 70% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrná komedie, která bohužel nevybízí (alespoň u nás v Evropě) k záplavám smíchu a nabízí tradiční mišmaš přepálených gagů, které jsou celkově spíše fajn než trapné a v době ústupu klasických “áčkových” vyloženě nečernošských komedií jsem za tenhle kousek vlastně celkem rád. Dvojka samozřejmě bude a doufám, že to rodičové konečně rozjedou naplno. John Cena se s herectvím celkem sžil a klidně bych se i nebál tvrdit, že za pár let utáhne pár svých projektů jen přes své jméno (Duke Nukem mrk mrk 😉)..6/10 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Troufám si tvrdit, že od označení komedie se očekává humorný nadhled a úsměvné momenty korunované košatým závěrem. Nějaké to pozitivní poselství a všeobjímající závěr tady sice máme, ale zbytek zoufale chybí. Pokud tedy divák neočekává infantilní vtípky á la bývalý wrestler Cena si nechává lít alkohol do řiti. Trio rodičů se totiž náhodně dozví, že trio jejich dcerek chystá o maturitním večeru odstřelit své panenské blány. A podle opatrovnických rodičů na to mají ještě dost času. Někde jsem četl, že výsledek působí opravdově. Cože? Tvůrci se chtějí zavděčit snad úplně všem, takže nechybí „konflikt“ mezi dvěma generacemi, komunikační bariéra, matka samoživitelka, ujasnění sexuální orientace, rasově smíšené manželství nebo i to, že ty tři holky vlastně nejsou žádné krasavice. Osobně jsem prostě nějaké zajímavé a hlavně uvěřitelné hrdiny nenašel. Postavy jsou ploché, dialogy mizerné, jednání rodičů prostě nefunguje (ač jsme v žánru, v jakém jsme), tlačí se zbytečně moc na pilu a aranžmá přisprostlého balení ještě jaro nedělá. Pár gagů se podařilo (Leslie Mann v pokoji mladých milenců), John Cena je místy slušným přídavkem, naopak Ike Barinholtz mě solidně vytáčel. Hromadné zvracení nechybí. Super. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Kvalita filmu tentokrát odpovídá kvalitě českého názvu - laciná a nepříliš nápaditá podívaná, občas sice k pousmání, ale dobrých vtipů pomálu. A tělní tekutiny samozřejmě nechybí. Díval jsem se kvůli Geraldine Viswanathan, která je super (a doufám, že s ní Marvel počítá pro roli Kamaly Khan, jestli na ni jednou dojde) a komediální talent jí může leckdo závidět, nicméně příjemně mě překvapila ještě Gideon Adlon. Co se týče dospělých herců, Leslie Mann byla sázkou na jistotu, protože umí i slabý vtip docela kouzelně podat, ale nikdo další už mě nezaujal - snad jedině John Cena je zajímavý tím, jak absolutní neherec to je a jak to jemu a zřejmě nikomu dalšímu ani v nejmenším nevadí. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Americká teen-agerovská komedie bez chlupatejch koulí je už dneska koukám jak drahej akční blockbuster bez tuny digifestu. Smutnej příběh. Ale párkrát jsem se zasmál... ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Vyborne sa som sa pri tom zabavil. V tomto style som uz davno nic tak vydarene nevidel. Mozno aj preto, ze tu nejakych zazrakom fungovali aj povinne rodinne dojemne sceny. Silnych 7/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

U scény pití piva jsem prskal smíchy. Rozhodně ji považuju za jednu z nejsměšnějších v historii. Potom je ještě dobrá jedna sexuální hra v jistém domě, kde rodiče zůstanou sami a synátor se jde bavit na maturiťák. Kromě tohoto obsahují Kazišuci jen plno moralisticky předvídatelných trapáren. Díky nezdařenému dětskému castingu se druhé Prcičky ani náhodou nekonají ale na druhou stranu John Cena by se rozhodně v komediích dokázal živit poměrně s přehledem. Škoda, tohle potenciál mělo rozhodně větší než byl výsledek. 50% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Sebranka rodičů, kteří chtějí přerušit pomaturitní oslavy v podobě prvního koitálního opojení. :D Občas to byla sranda, ale když tohle u nás není, tak se do toho člověk nemůže pořádně vžít a hlavně když ještě nemá děti. Prostě je to určený pro užší skupinu lidí a ne každého to může zaujmout. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku ma to moc neoslovilo, ale čím ďalej som mal pocit, že sa do toho dostávam a začína ma to baviť. Konkrétne od tej časti kedy sa rodičia pustili na záchranu svojich neodpanených dievčatok. Samotný film a príbeh je celkom strelený, ale produkovali to aj strelený ľudia (Goldberg a Rogen - This Is the End, Schlossberg a Hurwitz - Zahulíme, uvidíme, Prcičky: Stretávka). Obsadenie ma tiež celkom bavilo a po čase som sa vlastne aj celkom bavil. Čiže kto ma rád tento strelený typ komédie niečo čo ho bude baviť tu určite nájde. 65% - 3* ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Kazišuci jsou příjemné překvapení. Komedie, která se prezentovala blbými trailery, původně vypadala jako totální průšvih. Nakonec však o žádný velký průšvih nejde. Režíruje debutantka Kay Cannon která má ale za sebou spoustu let produkce a podílela se přinejmenším na oukey trilogii Ladíme! Možná je fajn, že film režíruje právě žena, protože žádný muž by toto téma asi takto prodat nedokázal. Ano, jedna se pořád trošku o fekální komedii, jejíž celá jedna scéna pojednává o tom, že se Johnu Cenovi lije pivo do řiti a má to být vtipné! Takových scén, které jdou na sílu je tu moc. Právě ale Cannon zvládne střídat tyto scény s trošku dramatičtějšími scénami s postavami které fungují jako postavy. A to kvůli tomu, že se jedná o zkušené rodiče, kteří prostě chtějí ochránit své dcery za každou cenu! A díky těmto momentům tak film utíká, i když se žádný gag nekoná. Hlavní trojce je fajn. Leslie Mann je na podobné tipy filmů zvyklá a chválit jí proto nemá smysl. Ike Barinholtz je ale hrozně fajn a John Cena svými grimasami perfektně pobaví. Je to celkem oukey ale scény kdy na sebe hrdinové blijou v limuzíně nebo s detailními záběry na mužské partie to trošku sráží dolů, protože co je moc, to je moc. Jinak ale pořád fajn. Viděno v kině: 2x ()

Reklama

Reklama