Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si budete chtít prvně zasexovat a ještě nejste úplně dospělí, asi byste to neměli troubit do světa, ani na ty internety. Nikdy totiž nevíte, kdo se o tom dozví a jak s touhle informací naloží. Ve všech směrech odvážná komedie Kazišuci může v tomhle směru působit jako ideální odstrašující případ. V té záměr svých dětí odhalí jejich rodiče, kteří se v důsledku toho vydají na válečnou stezku, jejímž cílem je jediné – zachování panenství svých dcer za každou cenu. Že reagují přehnaně, se ani nemůžete divit. Mitchell (John Cena) ještě nepochopil, že je jeho dcera skoro dospělá. Lisa (Leslie Mann) nemá partnera, a tak se na svou holčičku až nezdravě fixuje. A Hunter (Ike Barinholtz) se o svou Sam nikdy moc nestaral a teď by to chtěl dohnat. O „sexuální dohodě“, která jejich děti během téhož večera zbaví stigmatu panenství, se dozví z jejich náhodně zachycené komunikace na internetu. A protože dcery právě odjely na maturitní ples a oni se jim nemůžou dovolat a sex jim zakázat, vydají se za nimi do víru nočního maloměsta, aby je našli a řekli jim, že mají ještě dost času. Kdyby na začátku téhle pouti tušili, co je čeká, možná by nakonec skousli nejen ten sex, ale třeba i nějaké to neplánované těhotenství. Cesta do pekel totiž může totiž být dlážděná nejen dobrými úmysly, ale i nepravděpodobnými náhodami, komickými nehodami a pocitem, že je stejně všechno marné. (CinemArt)

(více)

Recenze (224)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nieje to jav zvláštny a ani jedinečný, ale občas príde obdobie, keď americké buranské komédie majú punc kvality. Ide tam stále o to isté ( sex, drogy, parenie ), ale ak sa to zmieša dokopy tou správnou tvorcovskou partiou, výsledok stojí za to. Aj napriek násilne vbitých ( komerčne prospešných ), dnes módnych sociálnych problémov ( gender, feminizmus, LGBT... ). ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Povedená americká komedie o maturitním plese trochu jinak - mnohem vtipněji a hlavně zajímavěji pro dospělé. Je to taková ta komedie, na kterou se můžete mrknout s dětma/rodičema a nebude vám trapně, a takových moc není. Spousta scén mě bavila: scéna s balzámem na rty nebo vlastně cokoli, kde se vyskytoval John Cena. Vlastně mám pocit, že jsem objevila svého nového komediálního hrdinu. Perfektní byl i závěr, který není bláznivě ztřeštěný, ale spíš celý film zaštítil a po jeho konci budete mít z filmu takový ten fajn pocit. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Ono není moc o čem. Sem tam se vtípek povede jindy je slabší. Baví mě ale, že snímek je ze 60ti procent o rodičích, takže vtipů pro ne úplně nejmladší publikum je dost. Jinak se celá komedie veze na vlně nenadchnu a neurazím. No a můžu s klidem říct, že někdy je to lepší než přemíra rádoby vtipné snahy. 60 procent za pohodovku, která mohla dopadnout o něco lépe, ale taká mnohem hůř. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Trochu zklamání, čekala jsem víc vtipu. Obsah jako takový mi nevadil, mělo to příslib, ale prostě to tvůrci nedotáhli do vítězného konce. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

V reálnom svete by takíto úzkoprsí rodičia mali panenstvo svojich osemnásťročných dcér šancu naháňať akurát za pomoci stroja času. Ja teda neviem, vpadnúť mi tak rodič do akcie, to by si určite vyslúžilo PTSD na obidvoch stranách. Od smiechu som síce neplakala, ale nemôžem povedať, že by som sa nebavila vôbec. Keďže sa film vyhotovil v USA, sú po celý čas do deja vmontovávané morálne ponaučenia, slzy, objatia a ajlovjú, čo všeobecne znášam iba v obmedzenom množstve. Jednoduchá, nezávadná zábava pre celú rodinu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

komedie,která by ráda šla nestandardní cestou (minimálně v převracení strereotypů),ale daří se jí to tak nějak napůl.Na škodu je že i tady se tvůrci uchylují k berličkám typu zvracení,bez kterých se evidentně hollywood neobejde.Nebýt toho,mohl by to být nadprůměr,protože dobrých fórků je tu celkem dost...60% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ako oddychovka, od ktorej človek nič nečaká, celkom fajn. Bolo to síce o kus lepšie ako väčšina súčasnej teenage komediálnej produkcie made in USA, ale tak či tak žiadne terno. Škoda, že tu nebolo viac takého kvalitnejšieho humoru s dôvtipom, sarkazmom a dvojzmyslami, a miesto toho sme tu mali okrem spomínaného aj prehliadku lacných "vtipov" (a ako bonus idiotskú grc-scénku v aute). Čo sa týka hereckého obsadenia rodičovského osadenia, tak trojica Leslie Mann, John Cena a Ike Barinholtz celkom bavili a potiahli ten film aspoň ako tak k priemeru. Ale tak, dalo sa :) Pre menej náročného diváka to môže byť dokonca aj silný nadpriemer. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Jedna velká klasika. Filmek pro oddych a pohodu, plnej stupidních vtípků, pubošů a hrozně vypatlaných rodičů. Asi by se svět obešel bez těchto americkejch sůpr komedošek, jenže zase třeba já je radši, než skvělý "komedie" Trošky. Bez toho se zase obejde oko mé... Kazušuci ideální pro pokuk s drahou polovičkou a samozřejmě nic nečekat. 50% ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Příjemné komediální překvapení, které má velice slušně napsané dospělé charaktery. Rodičům jsem fandil, jako malý kluk se těšil, kde co zase podělají a proti komu se postaví. Ano, ty zvracející a prdící scény mi šly na nervy, sexuálních narážek je též až moc. Ale bavil jsem se, smál se a to je to hlavní. Jedna z těch lepších komedií typu Prci prci prcičky. 75% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

U tohodle sem se teda moc nezasmál.Mladý role naprosto nesympatický,a rodiče toho zase až tolik neprožili.Takže suma sumárum slabý ve všech směrech.40%. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrná klasická americká slátanina, která má originální námět, pár více vtipných momentů a celkem ucházející konec. Představoval bych si trošku jiné herecké obsazení, ale trefilo se mi to do nálady. ... CC Flora ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrá teen komédia. Všetci traja rodičia sú bláznivý a skvelo sa doplňujú, je medzi nimi energia a scéna s pivom v zadku je na popukanie. Ani som nechcel veriť, že režisér filmu je žena. Takéto drsné môžu byť aj ženy ,vulgárne a nekorektné tak ako muži. 6/10 ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

No, así jsem už vyrostl, protože ještě před pár lety by jsem se tomu smál. Pár dobrých vtipů se sice našlo, ale tolikrát se tu přehánělo až to celému filmu udělalo hodně vad na kráse. Takže cílovou skupinu to nejspíše zaujme a není to vyloženě špatné, ale nic u čeho by se člověk smíchy popadal. ( 12.8.18/TV ) ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejslabších americkejch komedií za poslední roky.. dlouho sem se u americký komedie takhle nenudil, jediný co stálo za to byla scéna s pivem a prdelí.. jít na tohle do kina tak se pobliju a je vidět že už nejspíš Američanům dochází nápady.. ()

Reklama

Reklama