Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si budete chtít prvně zasexovat a ještě nejste úplně dospělí, asi byste to neměli troubit do světa, ani na ty internety. Nikdy totiž nevíte, kdo se o tom dozví a jak s touhle informací naloží. Ve všech směrech odvážná komedie Kazišuci může v tomhle směru působit jako ideální odstrašující případ. V té záměr svých dětí odhalí jejich rodiče, kteří se v důsledku toho vydají na válečnou stezku, jejímž cílem je jediné – zachování panenství svých dcer za každou cenu. Že reagují přehnaně, se ani nemůžete divit. Mitchell (John Cena) ještě nepochopil, že je jeho dcera skoro dospělá. Lisa (Leslie Mann) nemá partnera, a tak se na svou holčičku až nezdravě fixuje. A Hunter (Ike Barinholtz) se o svou Sam nikdy moc nestaral a teď by to chtěl dohnat. O „sexuální dohodě“, která jejich děti během téhož večera zbaví stigmatu panenství, se dozví z jejich náhodně zachycené komunikace na internetu. A protože dcery právě odjely na maturitní ples a oni se jim nemůžou dovolat a sex jim zakázat, vydají se za nimi do víru nočního maloměsta, aby je našli a řekli jim, že mají ještě dost času. Kdyby na začátku téhle pouti tušili, co je čeká, možná by nakonec skousli nejen ten sex, ale třeba i nějaké to neplánované těhotenství. Cesta do pekel totiž může totiž být dlážděná nejen dobrými úmysly, ale i nepravděpodobnými náhodami, komickými nehodami a pocitem, že je stejně všechno marné. (CinemArt)

(více)

Recenze (224)

Johny M. 

všechny recenze uživatele

John Cena neni nijak zvlášť dobrej herec, už vůbec ne komediální, ale jeho závod v chlastu zvedá tuhle komedii aspoň do průměru... ()

Katcat 

všechny recenze uživatele

Já tyhle sprosté komedie nemám moc ráda. Působí to hrozně lacině, což platí i pro tento film. Ale musím říct, že dobré obsazení a i nadprůměrný smysl pro humor ten film úplně otočily a z průměrného amerického dílka se stala vážně bezva komedie. ()

Romi1010 

všechny recenze uživatele

Celkom milé prekvapenie spolu s Tag asi najlepšia hollywoodska komédia zatial pre tento rok. Hodnotenie niekde medzi 3-4* ale kvôli tunajšiemu podhodnoteniu som sa priklonil k 4*. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se nepodařilo potenciál námětu využít na plno. Kazišucí v týhle podobě působili dost nevyváženě, protože se evidentně snažili zavděčit odrostlýmu i dospívajícímu publiku. Jenže ani jedna dramaturgická poloha nakonec nebyla tak zajímavá. Kdyby tvůrci vynechali pokusy o vážnější scény a soustředili se plně na komediální stránku s vědomim, že točej Rkovej biják (trapný blicí scény však na mysli fakt nemám), mohla vznkout pořádná jízda a do budoucna možná i kultovní biják po vzoru Prciček. Třetí slabá hvězda za pár dobrejch nápadů (slepá bába nebo soutěž v konzumaci piva) a několik zábavnejch momentů, kdy jsem se upřímně zasmál. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem narazil úplnou náhodou v televizi. I když už od názvu by si člověk mohl myslet, že se dočká především béčkové zábavy, ve finále to nebylo vůbec špatné. Máme tady pár náctiletých dívek, které se chystají jít na maturitní ples, kde chtějí přijít o panenství. A do toho tady máme starostlivou rodinu, která jim to chce překazit. Pár vtipných scén rozhodně z filmu vzešlo a docela dobře se na to dívalo. Úplně bych to neviděl tak světle s místním hodnocením. Ano, je to lepší béčko, ale ubohých 54% si to nezaslouží. Jako zábava na jeden rychlý večer? Proč ne. ()

Reek 

všechny recenze uživatele

Od tohodle jsem čekal mnohem víc. Všechny vtipnější scénky jsou již v traileru, zbytečné už chodit na film. Tedy pokud se nevyžívate v sahodlouhých a nudných dialozích. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Pár solidních fórků,ale to je asi tak vše. Béčkovost je až příliš okatá,toporné hraní (kterému vévodí Cena) nebaví a fekální humor se míjí účinkem. Nakonec to nad vodou drží "mladí",tam to funguje. ()

TomStrom odpad!

všechny recenze uživatele

Dost často jsou slyšet názory, jak jsou americké filmy plné krve, vražd a násilí... Podle mě je teda ale mnohem větší mor tenhle typ vtíravejch nedůstojnejch americkejch komedií deformujících vnímání sexu a intimity. Teenage komedie je dost obtížnej žánr a jen málo co v této kategorii má vtip, úroveň a nějakou hloubku. Kromě čtyř dílů American Pie (český distribuční název odmítám používat a výplachy typu Nahá míle atd. do té série prostě nepatří) vlastně máloco stojí v téhle kategorii za zkouknutí... snad ještě Road Trip, nic dalšího si ale momentálně nevybavuju. A tady máme co? Nesympatické postavy, absenci humoru (myslím humoru pro diváka s IQ nad 70), afektované herce (to jim ještě některým fandím), trapné kecy, nefungující atmosféru, mizernou hudbu... k tomu si přičteme lití piva do análu, líbačku dvou leseb a mám pocit, že se tam mihli i nějací dva teplouši, ale to se mi doufám jenom zdálo, čtyřicetikilovýho vařiče drog, skupinové zvracení a chytání chlapa za koule jiným chlapem, vše pěkně na kameru. Děs běs. Když se v titulcích jako producent objevil tragéd Seth Rogen, tak musím říct, že mě to ani v nejmenším nepřekvapilo. Jestli se ještě někdy dočkám opravdu vtipné americké komedie, kdy mě nebude hanba fackovat, že na něco takovýho vůbec koukám, tomu už popravdě moc nevěřím. ()

LordMysti 

všechny recenze uživatele

Rozjezd rozhodně za 4*, bohužel ke konci tam bylo už moc filozofování a kecání. Ale i tak parádní jízda s vtipnými seky. Za mě totální pohodovka. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Vlastně dobrý. Kazišuci je skvělá sprostá komedie, která by sice mohla vynechat několik scén (domino efekt v limuzíně) ale většinou jsem se docela dobře bavil. A to hlavně díky skvělýmu Cenovi, který vypadá jak Arnold za mlada a takový komedie mu prostě sedí. Není to vrchol komedie, ale na jedno odpoledne Vám těch 100 minut uteče dobře. ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Assbeer! Po všech těch Fakjů pane učiteli a dalších volovinách, co jsem v poslední době viděl, fakt příjemná a nestupidní komedie. Žádná řachanda a první polovinu jsem se trošku nudil, ale pak přišel assbeer a ten mě totálně zboural. Zasmál jsem se sice dvakrát třikrát, ale je to docela feel-good záležitost. Dlouho jsem zvažoval, že dám čtyři. Nakonec ne, ale fakt těsně! ()

Demonic189 

všechny recenze uživatele

Lezba, Kórejka, Indka, Černoch, zmiešané manželstvá... ach jaj... to sa dnes nemôže natočiť film bez tej všadeprítomnej korektnosti? Inač teda vo všetkých smeroch priemerná vec s niektorými vynikajúcimi scénami. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

No ne, tak je to hovadina, o tom žádná. Ale proč to hodnotit příliš kriticky když hlavní trojic sakra sedí dohromady a minimálně dvakrát se člověk od srdce zasměje. Že to je u těch nejnechutnějších scén je potom podivné, ale proč ne? Mozek taky potřebuje někdy pořádně odpočinout:-) ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Obyčejná americká teen slaďárna, mezi největší klady patří jednoznačně herecké obsazení, moc mě bavil zejména skvělý John Cena, a - zejména v první polovině - spousta ulítlého humoru. Postavy jsou až na pár výjimek vesměs sympatické, tempo rovněž ujde, druhá polovina mi nicméně přišla o dost slabší. Dostal jsem zhruba to, co jsem tak nějak očekával. Jednoduchá, příjemná komediální jednohubka, která nepřináší nic nového, v záplavě podobných komedií patrně splyne, pobavit ale dokáže obstojně. 6/10. ()

Reklama

Reklama