Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si budete chtít prvně zasexovat a ještě nejste úplně dospělí, asi byste to neměli troubit do světa, ani na ty internety. Nikdy totiž nevíte, kdo se o tom dozví a jak s touhle informací naloží. Ve všech směrech odvážná komedie Kazišuci může v tomhle směru působit jako ideální odstrašující případ. V té záměr svých dětí odhalí jejich rodiče, kteří se v důsledku toho vydají na válečnou stezku, jejímž cílem je jediné – zachování panenství svých dcer za každou cenu. Že reagují přehnaně, se ani nemůžete divit. Mitchell (John Cena) ještě nepochopil, že je jeho dcera skoro dospělá. Lisa (Leslie Mann) nemá partnera, a tak se na svou holčičku až nezdravě fixuje. A Hunter (Ike Barinholtz) se o svou Sam nikdy moc nestaral a teď by to chtěl dohnat. O „sexuální dohodě“, která jejich děti během téhož večera zbaví stigmatu panenství, se dozví z jejich náhodně zachycené komunikace na internetu. A protože dcery právě odjely na maturitní ples a oni se jim nemůžou dovolat a sex jim zakázat, vydají se za nimi do víru nočního maloměsta, aby je našli a řekli jim, že mají ještě dost času. Kdyby na začátku téhle pouti tušili, co je čeká, možná by nakonec skousli nejen ten sex, ale třeba i nějaké to neplánované těhotenství. Cesta do pekel totiž může totiž být dlážděná nejen dobrými úmysly, ale i nepravděpodobnými náhodami, komickými nehodami a pocitem, že je stejně všechno marné. (CinemArt)

(více)

Recenze (224)

kacir odpad!

všechny recenze uživatele

V čom má prsty ten zhulený picus seth rogen, nemôže byť dobré.. Hercov vyberal určite on, keď si šlahol svoju dennú dávku.. Po polhodine som odišiel.. Kktina ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Taková ta pubertální komedie, u kterého se zasmějete, ale nic většího nečekejte. Musím říct, že hlavní trojka rodičů značně převyšovala mládí a opravdu jsem se u jejich scének zasmál. Sice komedie na jedno zhlédnutí, ale určitě nenudí. Dávám 60%, tři hvězdy. ()

Lula.cz 

všechny recenze uživatele

Už mě ani nepřekvapuje, že mají Kazišuci zbytečně tak nízké hodnocení. Mám pocit, že ty lepší komedie současnosti se drží právě kolem +- 60%. Kazišuci jsou příjemná, odpočinková komedie z trošku jiného soudku. Hlavní jsou tu spíše rodiče, ne jejich pubertální děti, co se snaží přijít po "maturiťáku" o panenství. Překvapil mě John Cena, nečekala jsem od něj víceméně nic a on se s komediální rolí popral vážně dobře. Snad ho budeme vídat častěji. Samozřejmě ani tady nemohla chybět scéna s rektálním humorem a taky nějaká ta dávka zvratků...takže slabší a přecitlivělé osoby ať se radši nekoukají. Chybělo málo a dala bych čtyři hvězdičky. ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Všetky napodobeniny American Pie sú zlé. Táto duplovane, lebo to nemá žiadnu niť, žiadnu charizmu. Len banda fotrovcov sa snaží prekaziť "maturiťácku párty" keď si jedna sliepka zabudne pustený messenger na notebooku. Zabilo ma, keď ich našli lusknutím prsta v min.200 izbovom hoteli. Zachraňuje tu jedine Ike Barinholtz so svojimi xichtami, jednu * dávam za ritnú pivnú pumpu a fakt dobrú a asi jedinú vtipnú scénu: erotickú hru jedných z rodičov so zaviazanými očami, kde uvidíme pánske prirodzenie a ženské prsia. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Celkom vtipná a pohodová komédia. Síce značne plytká s humorom podobného typu, ale na odreagovanie to úplne postačí. Nie je to nič pre intelektuálov, ktorí sú zväčša zhrození z podobných typov komédií. Niekomu to sedí, niekomu nie. Mne takýto humor celkom sedí, treba ale dodať, že stačí tak na jednu projekciu. John Cena bol najlepší. 60 % ()

Kosmoslav 

všechny recenze uživatele

Jednou větou bych to asi shrnul jako lepší verze Klubu sráčů. Ten nejpřízemnější styl humoru trochu kompenzují poměrně sympatičtí herci a také nějaká zápletka, která dává celkem smysl. Také závěr celý pocit z filmu vylepšil. S 54% procentním hodnocením od uživatelů na ČSFD se proto poměrně ztotožňuji. ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Spousta trapasu a zvláštně ostudných situací.. jestli se takhle opravdu nějací rodiče chovají za zády svých dětí.. je to super a otřesný zároveň :D ()

Knightey 

všechny recenze uživatele

Taková normální komedie na večer, kdy už člověk nechce o ničem přemýšlet a jen sedět, relaxovat a sem tam se zasmát ;) Navíc začátek se trochu vleče. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Skvělá vtipná a relativně originální komedie. Občas jsem se fakt začal popadat smíchy za břicho a to už je co říct. Sice mi to chvílemi přišlo ujeté, ale která americká komedie není... 65% ()

kockodan odpad!

všechny recenze uživatele

Nevtipné, velmi, velmi NEVTIPNÉ. Hodně špatný scénář, a opravdu trapné a nudné. A už jsem zmínil že je to nevtipné? To je u komedie nejhorší prohřešek, když je nevtipná. Fujtajxl! Nejdřív jsem myslel, že dám aspoň jednu hvězdu za paragánský kotoul mamky zpoza komody ke křeslu v hotelovém pokoji, kde se její dcera zrovna chystala mít svůj první deflorační prom-sex, ale nakonec jsem usoudil, že jeden vtipný gag je na 1:40h dlouhou "komedii" opravdu málo, takže zůstávám sveřepě na odpadu! A kdyby na mě ISIS komando mířlo kalašnikovy a musel bych říct ještě jedno pozitivum o téhle sračce, tak bych asi dodal, že alespoň teen postavy se nechovaly úplně debilně ztřeštěně a nelogicky aby vznikaly slap stick situace, jak jsme z teen komedií zvyklí, ale byly svým chováním v naprosté normě a uvěřitelné. Ale to bych byl býval řekl opravdu jen proto, abych si zachránil život. 10% ()

oSiSko 

všechny recenze uživatele

„Is that a needle and an eggplant? What are they gonna inject heroin into some guy‘s dick?“ akože pravda je taká, že väčšina filmu je fakt až moc jednoduchý humor, ale niektoré scény boli fakt silné takže to splnilo svoj účel a vyplnilo jeden prázdny večer resp. noc úplne úspešne.. keď nechcete nad ničím rozmýšlať a totálne sa odreagovať, tak je to správna voľba, ale rozhodne vás to nijak neobohatí ()

Goumen 

všechny recenze uživatele

Úsměvná lehce nadrprůměrná US komedie, u které opět bohužel nebybí několik nechutných zvracících scén (co na tom ty amíky tak baví?) a naštěstí i několik opravdu zábavných. Velkým plusem je obsazení filmu a Leslie se Cenou mě jako rodiče bavili. ()

DBlitz 

všechny recenze uživatele

To zase byla fekální trapárna v čele s Johnem Cenou. Ale co jsem mohl čekat od komedie z USA, že? Nechápu, že tu tolik lidí pobavila hadička v řiti. Nebýt Ika Barinholtze, tak dám jednu hvězdu. ()

david666 

všechny recenze uživatele

Ale jo,nakonec se našlo pár dobrých gagů, které film pozvedly nad průměr. Škoda, že teen představitelky byly fádní. ()

Dr_Berry 

všechny recenze uživatele

Překvapivě to nebylo tak strašný jak trailery slibovaly i přes to ten film už nemusím víckrát vidět. Pomalej rozjezd, občas vtipná scénka a na konci hafo mouder hlavně pro rodiče. Chujovina chujovin. ()

Reklama

Reklama