Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si budete chtít prvně zasexovat a ještě nejste úplně dospělí, asi byste to neměli troubit do světa, ani na ty internety. Nikdy totiž nevíte, kdo se o tom dozví a jak s touhle informací naloží. Ve všech směrech odvážná komedie Kazišuci může v tomhle směru působit jako ideální odstrašující případ. V té záměr svých dětí odhalí jejich rodiče, kteří se v důsledku toho vydají na válečnou stezku, jejímž cílem je jediné – zachování panenství svých dcer za každou cenu. Že reagují přehnaně, se ani nemůžete divit. Mitchell (John Cena) ještě nepochopil, že je jeho dcera skoro dospělá. Lisa (Leslie Mann) nemá partnera, a tak se na svou holčičku až nezdravě fixuje. A Hunter (Ike Barinholtz) se o svou Sam nikdy moc nestaral a teď by to chtěl dohnat. O „sexuální dohodě“, která jejich děti během téhož večera zbaví stigmatu panenství, se dozví z jejich náhodně zachycené komunikace na internetu. A protože dcery právě odjely na maturitní ples a oni se jim nemůžou dovolat a sex jim zakázat, vydají se za nimi do víru nočního maloměsta, aby je našli a řekli jim, že mají ještě dost času. Kdyby na začátku téhle pouti tušili, co je čeká, možná by nakonec skousli nejen ten sex, ale třeba i nějaké to neplánované těhotenství. Cesta do pekel totiž může totiž být dlážděná nejen dobrými úmysly, ale i nepravděpodobnými náhodami, komickými nehodami a pocitem, že je stejně všechno marné. (CinemArt)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (224)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nieje to jav zvláštny a ani jedinečný, ale občas príde obdobie, keď americké buranské komédie majú punc kvality. Ide tam stále o to isté ( sex, drogy, parenie ), ale ak sa to zmieša dokopy tou správnou tvorcovskou partiou, výsledok stojí za to. Aj napriek násilne vbitých ( komerčne prospešných ), dnes módnych sociálnych problémov ( gender, feminizmus, LGBT... ). ()

santiamén 

všechny recenze uživatele

Slabší komedie, vzhledem k obsazení jsem zklamaná. John Cena i Leslie Mann recyklují pořád stejné postavy, hromada nechutných scén (bohužel dnes už zjevně běžná full-frontal male nudity; projectile blití nepochopím jako vtip asi nikde). Ale co je zásadní, všechno klasicky směřuje k velkolepému vyříkávání si a usmiřování se bez špetky humoru. Celou projekci jsem myslela na Superbad (snaha paniců přijít o "to" na párty, podobnost zřejmá) a je to nebe a dudy. ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Povedená americká komedie o maturitním plese trochu jinak - mnohem vtipněji a hlavně zajímavěji pro dospělé. Je to taková ta komedie, na kterou se můžete mrknout s dětma/rodičema a nebude vám trapně, a takových moc není. Spousta scén mě bavila: scéna s balzámem na rty nebo vlastně cokoli, kde se vyskytoval John Cena. Vlastně mám pocit, že jsem objevila svého nového komediálního hrdinu. Perfektní byl i závěr, který není bláznivě ztřeštěný, ale spíš celý film zaštítil a po jeho konci budete mít z filmu takový ten fajn pocit. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

V okamžiku kdy mi někdo oznámí, že budu mít dceru udělám dvě věci. Podám žádost o zbrojní pas a na eshopu objednám Glocka, objednám 100ks znecitlivujících kondomů a změním hodnocení tohohle filmu na 5*. Jinak jsem se na tohle díval jen díky tomu, že tam hraje John Cena, který je za přesně takového čuráka jakého jsem čekal, což je super. A zadruhé protože mi NĚKDO řekl, že tam hraje Julianne Moore, ale ne, hraje tam levnější náhražka Mann, takže za mně v pohodě, ale ne super. Pro lidi 2*. Pro otce dcer (zdravím kolegu) za 4,5*. ()

Doomedx 

všechny recenze uživatele

Ehhh ale jo, bylo to koukatelné, samozřejmě pár pasáží úplně zbytečných a příběh je velmi jednoduchý. Herecké obsazeni bylo takové různorodé na jednu stranu tu máme půvabnou L. Mann a G. Adlon (pride girl), no a na druhé straně jsou už hůře obsazené mužské role jako Miles Robbins nebo v hlavní roli John Cena. 50%, dávám za hudební podkres a konkretně song Love Myself od Hailee Steinfeld. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Celosvětová premiéra proběhla 10. března 2018 na filmovém festivalu South by Southwest v USA. (ČSFD)
  • Při záverečných titulcích hraje píseň „Good as Hell“ od zpěvačky Lizzo. (Quentin10)
  • V čase 47:30 na párty u jezera, kdy se baví o koláčku z drog, stojí v pozadí mladík s kelímkem dnem vzhůru. (A7X92)

Reklama

Reklama