Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do domu s temnou históriou sa nasťahuje mladý pár. Strašidelné historky o dome ich najprv nezaujímajú, ale keď sa žena začne stretávať s miestnym duchom, musí bojovať proti zlým silám a taktiež získať späť dôveru svojho manžela. (Marceloo)

Recenze (11)

kelto44 odpad!

všechny recenze uživatele

Zatiaľ najhorší horor roku 2017 (hneď za ním sa drží sa drží devil in the dark). Niečo takéto som už dlho nevidel a keď niekde uvidím meno Suneel Tripuraneni, tak sa radšej budem držať ďalej. Zbytočný horor bez malého trošku napätia, žiadna hrôzostrašná atmosféra a herci, ktorí si vo filme hrali asi na silu. Rozhodne neodporúčam, uvidíme či to nejaký horor do konca roku prekoná, podobným filmom sa radšej budem vyhýbať. /0%/ ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Do domu s temnou históriou sa nasťahuje mladý pár. Strašidelné historky o dome ich najprv nezaujímajú, ale keď sa žena začne stretávať s miestnym duchom, musí bojovať proti zlým silám a taktiež získať dôveru svojho manžela. - Na tento horor sa dalo pozerať len kvôli tomu, na akom mieste sa to odohrávalo. Ten ranč bol dokonalý. Všetko ostatné je ale nezáživné, je to plné dlhých a nezaujímavých scén, ktorým nepomôže ani snaživé, ale očividne netalentované herecké obsadenie. + herečka z Cypress Creek a The Ouija Experiment 2: Theatre of Death ()

Reklama

Martin29 odpad!

všechny recenze uživatele

Ženská se svojim chlapem koupí dům ve kterém došlo v minulosti k vraždám . Pachatelé těchto vražd se nikdy nenašly. Zpočátku vše jde dobře a pak se jí po baráku začne procházet vlasatice,která vypadá jakoby si odskočila z natáčení Kruhů. Celé je to neskutečně nudné a táhne se to jak vláda Sobotky v Čr. 5 procent za to, že její muž mě místy příjde jak Nicolas Cage. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Horor „Dead Story“ je snímek pro nenáročné, pro někoho, kdo nečeká dobrý horor, pro někoho, kdo se vlastně u hororu nechce bát a ani bavit. Tohle je přesně snímek „Dead Story“, který na sebe vrší hororové scény, jež by měly děsit, ony jsou tak koncipované, ale díky špatné režii a celkové neschopnosti jen vyznívají jako zatemněná bezradnost, kde se nic zajímavého nestane. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

A tak tu máme další strašidelný dům zakoupený mladým párem, aby se v něm znenadále začali dít věci vskutku podivné. Jedná se o hororový duchařský příběh, kde byla použita vizáž ducha známá z japonské kinematografie a nic naplat, byť je vizuálně snaha znatelná, utápí se to na nedokonalém scénáři. Už na začátku je nám bez přirozeného dějového vývoje a řádného představení postav předhozena strašidelná story o domě. Ano, zase tam někdo někoho zabil a tak se po divácké stránce celý snímek okamžitě stává naprosto předvídatelným. Tudíž bez sebemenší známky překvapit či alespoň něčím vyděsit. Z děje zůstává několik nezodpovězených otázek na různých událostech a chování aktérů, což dává všanc značné nelogice průběhu děje. Nízký rozpočet je znatelný, ale vůbec nevadí. Podzimní depresivní atmosféra je vytvořena dobře a každá scéna s respektem k žánru. Vskutku škoda toho scénáře. Na něm se mělo zapracovat daleko více. Při srovnání se zmíněnou japonskou hororovou tvorbou však k nim má tento snímek ještě hodně daleko. Japonci to na budování děsivé atmosféry přeci jen umí daleko lépe. ()

Reklama

Reklama