Reklama

Reklama

Luis Fonsi feat. Daddy Yankee - Despacito

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Portoriko, 2017, 4:41 min

Recenze (11)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vyjadrím sa k videoklipu ( pretože na samotnú skladbu u mňa niesu spisovné slová a svedčí to o úpadku sociálnych potrieb na tejto planéte ). Takže, pekne natočená atmosféra letnej pohody, ktorú ruší ten nedostatočný hudobný podmaz. ()

AloeB 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od většiny populace jsem snad nikdy nebyl tímto songem znechucen. Naopak jej miluji. Možná je to tím, že nerozlišuji hudební žánry a poslouchám prostě to, co mě baví. A toto rozhodně. Ale začneme pomaličku, přeci jenom chápu odpor většiny. Témata nemusí sednout každému a věřím, že mnozí tomuto opovrhli právě kvůli tomuto. Ne však já. Na rozdíl od nich totiž tu hispánskou vášnivost latinskoamerické kultury sálající z každého slova jako žhnoucí slunce nad Portorikem prostě žeru. Radost, volnomyšlenkářství a to hlavní, vášnivá láska se odráží v každém použitém slově a rytmus písně tomu krásně napomáhá. Nic chytlavějšího nenajdeme. Ale pomaličku s tím. Přeci jen si musíme uvědomit, že právě obsah byl důvodem zákazu v Malajsii a v mnohých jiných zemí se proti ní neúspěšně bojovalo a dokonce byla použita v předvolební kampani Nicoláse Madura (a vyhrál, no. Kdo ví, jestli to nezapříčinil právě zpěv Luise Fonsiho :D :D). A o tom, že je to song s miliardy shlédnutími na YouTube a k tomu i nejsledovanější film loňským rokem. To vše hovoří o neuvěřitelné kvalitě té hudby a to ani není třeba dokonalý videoklip k písni, který by jako každým prosluněným záběrem vyjadřoval si te pido un beso ven dámelo, yo sé que estás pensándolo y hacer de tu cuerpo todo un manuscrito. Prostě co dodat. Plný počet, ne míň. ()

LuiCJ odpad!

všechny recenze uživatele

Kde to sme!? Je to veľmi smutné, že sa týmto “letným hitom” veľa ľudí kŕmi a počúva ho. Je toľko iných pesničiek a skladieb, ktoré majú zmysel a nie ako táto 100x denne v rádiách hraná portorická hlúposť. Nemám rád “španielsky rap”. A to platí pre všetky skladby. Videoklip je sprostý a priblblý. Nemá zmysel a je to jednoducho ďalšia somarina, ktorá špiní internet! ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

"Sube, sube, sube." Megahit roku 2017 - Existuje někdo, kdo nezná tuhle letní pecku? De spa cito. Chytlavé, rytmické, skvělé, videoklip letní jako song. ()

Hornet.CZ 

všechny recenze uživatele

44% / Hudebně jde o klasickou latinsko-americkou popovou skladbu a tudíž od textu toho moc čekat zrovna nemůžeme, hlavně proto, že o tom prostě tento typ hudby z velké části primárně je. Video není nijak zvláštní a od jiných klipů tohoto žánru se moc neliší, prostě takový průměr. Poznámka: Osobně jsem se od této písně držel již od začátku dál a nijak mě tedy nepohltila a ani jsem ji nezačal nijak extra nenávidět a proto se můj pohled dá považovat za téměř nezaujatý. Video: 56%, Hudba: 32% ()

Reklama

Reklama