Reklama

Reklama

He's Out There

  • USA Scarecrow (pracovní název)

Rodina se chystá na výlet na svoji chatu, která stojí u jezera v opuštěné krajině. Otec (Justin Bruening) má ale ještě pracovní povinnosti, takže matka (Yvonne Strahovski) bude muset vyrazit se svými malými dcerkami napřed. Když dorazí na chatu, tak se seznámí s místním správcem a zdá se, že je vše v naprostém pořádku. Děvčata si spokojeně hrají, matka vybaluje a otec už je na cestě. Jenže z dálky je pozoruje John, který má úplně jiné úmysly. Podaří se otci nebo správci překazit jeho vražedný plán? (PROCESOR)

(více)

Recenze (80)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru nevítaná domácí návštěva se jedná o průměr, který rychle uteče, atmosféru místy má, několik scén je napínavých. Ocenil jsem, že útočník je zcela neznámý, v masce působil až nelidsky. Zamrzí tedy vyzrazení totožnosti ve zdejším obsahu. Mé výtky směřují k hlavní postavě. Hloupá blondýna, co dělá jednu chybu za druhou. Tedy to tahání ječících dětí z baráku za svitu baterky a zase zpět bylo komické. Scéna u dveří to pak zazdila. Nebudu vypočítávat hovadské chyby matky, ale bylo jich nepočítaně. Ostatně otec rovněž moc rozumu nepobral, i když ho alespoň částečně omlouvá únava. Konec byl jak ze série Pátek 13., kdy jsem čekal, že se budou nahánět postavy jedna s kudlou v hlavě a druhá se sekerou v zádech. Kdyby zařvali úplně všichni, v což jsem jednu chvíli tajně doufal, přihodil bych hvězdu. Na jedno podívání dostačující. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Priemerná, no zato pomerne dostatočná slasher "zábava", ktorá síce prvou dvackou solídne uspáva, no následne dokáže celkom úspešne prebrať k životu. Potešila (v rámci možností) potlačená "hlúpota", relatívne seriózne poňatie, či "atmoška". Byť to "górovejšie", aj divák by bol spokojnejší - "Eto Vsio." ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Yvonne Strahovski a grcajúce dieťa. Pre nejednu mamičku horor. Ja som naposledy videl dieťa grcať ešte v Šiestom zmysle, kde to v stane plnou parou dávala Mischa Barton a dogrcala sa až do O.C. California. Z toho vyplýva, že sa možno oplatí niekedy prisypať deťom na večeru jed na krysy a podporiť tým ich kariérny rozvoj. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Rodinný výlet matky s dvomi malými dcérami do letného domčeka sa zmení v boj o prežitie, pretože syn bývalých majiteľov sídla je psychopat. Otázkou je, či otec, ktorého pracovné povinnosti zdržali stihne prísť k domčeku včas, aby zabránil tragédii...Vynikajúci psychologický thriller s prvkami hororu (aj keď tých prvkov je minimum, hlavným je že páchateľ má na tvári masku) sa vďaka celkom dobrej réžii práci s kamerou a minimom postáv ukázal ako príjemné prekvapenie, keď až na jednu scénu (auto, ktoré cúva sa rozpadne takmer ako pod lisom) je dej relatívne napínavý a na rozdiel od veľkého počtu obetí vo filmoch s podobnou tématikou sa dočkáme skvelej atmosféry, avšak predvídateľného konca. Jedná sa však o výnimočne dobrý režisérsky debut. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to působí jako další nudný, nízkorozpočtový horor, ale nakonec se z toho vyklubal takový menší zázrak v rámci žánru. Ne, že by film přišel s nějakými výraznými novinkami, ale již viděné dokázal zpracovat nečekaně atraktivně a dokonce i postavy dokážou diváka zaujmout natolik, aby měl o ně strach. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje na konci filmu, je „Hey Boy In The Pines“ od Public Domain. (Duoscop)

Reklama

Reklama