Reklama

Reklama

He's Out There

  • USA Scarecrow (pracovní název)

Rodina se chystá na výlet na svoji chatu, která stojí u jezera v opuštěné krajině. Otec (Justin Bruening) má ale ještě pracovní povinnosti, takže matka (Yvonne Strahovski) bude muset vyrazit se svými malými dcerkami napřed. Když dorazí na chatu, tak se seznámí s místním správcem a zdá se, že je vše v naprostém pořádku. Děvčata si spokojeně hrají, matka vybaluje a otec už je na cestě. Jenže z dálky je pozoruje John, který má úplně jiné úmysly. Podaří se otci nebo správci překazit jeho vražedný plán? (PROCESOR)

(více)

Recenze (80)

Faustka 

všechny recenze uživatele

Po delší době horor, který jsem si užila naplno a bez výhrad. Mě ta červená bavlnka táhnoucí se mezi stromy do labyrintu neznáma moc bavila. Taky proto, že jsem se na chvíli zase mohla stát tou malou zvídavou holkou, která teprve začíná poznávat, co jí svět okolo nabízí. A nejenom to dobré, i nebezpečí je někdy třeba ochutnat. Lesem mě provázel psychopat s řezbářským dlátem a zamrzlou dětskou dušičkou, který miluje pohádky a rád je převádí do praxe. Ten byl! ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to působí jako další nudný, nízkorozpočtový horor, ale nakonec se z toho vyklubal takový menší zázrak v rámci žánru. Ne, že by film přišel s nějakými výraznými novinkami, ale již viděné dokázal zpracovat nečekaně atraktivně a dokonce i postavy dokážou diváka zaujmout natolik, aby měl o ně strach. ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Veľký mínusom He's Out There je to, že počas prvej hodiny sa tu vlastne nič zaujímavé nedeje a sledujeme len akési jemné koketovanie sa s hororovou tematikou, pričom prítomnosť zla je zrejmá len z náznakov. V záverečnej polhodine sa príbeh konečne pretaví do podoby slasheru v rámci ktorého je preliata aj nejaká tá krv, tento moment však mal prísť podstatne skôr. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Yvonne Strahovski a grcajúce dieťa. Pre nejednu mamičku horor. Ja som naposledy videl dieťa grcať ešte v Šiestom zmysle, kde to v stane plnou parou dávala Mischa Barton a dogrcala sa až do O.C. California. Z toho vyplýva, že sa možno oplatí niekedy prisypať deťom na večeru jed na krysy a podporiť tým ich kariérny rozvoj. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono se jedná o nesčetněkrát repasovaný koncept o samotě u lesa, kde psychopat terorizuje rodinu, ale tady to funguje. Kromě celkem solidního spádu má film i poměrně vyvedeného záporáka, jehož maska potvrzuje pořekadlo o síle jednoduchosti a hlavně je tu Yvonne Strahovski, která ty slabší chvilky vyplní tím, že tam prostě jenom je. Navíc její nepanikařící matka se mi líbila. Mínusem jsou uječené děti, což se ale dalo přežít a pak konec, který patří k těm nejlacinějším. Ale i tak u mě převládá spokojenost. 70% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje na konci filmu, je „Hey Boy In The Pines“ od Public Domain. (Duoscop)

Reklama

Reklama