Reklama

Reklama

Vše o životě po životě

  • USA All About Life After Life
Česko / Slovensko / USA / Rusko, 2017, 60 min

Obsahy(1)

Dokument je vyprávěním deseti lidí, kteří hranici smrti překročili a bylo jim umožněno vrátit se zpět. Obsahuje nejen průběh prožitku, ale celkovou změnu, která těmto lidem klinická smrt do života přinesla. Změnu vnímání svého okolí a světa. Pochopení, že nic se neděje náhodou. Že člověk je neustále v možnosti a jediné, co nás brzdí, jsme my sami. (telesfor)

(více)

Recenze (4)

Shredo odpad!

všechny recenze uživatele

Odkaz pre všetkých, ktorí reálne zvažujú utratiť čas a 💰. Téma klinickej smrti a nahliadnutie za oponu nášho sveta je skutočne zaujímavá a pútavá téma. Má svojich zástancov a odporcov. Osobne som nedokázal určiť do ktorej skupiny patrím. Dokument vám to rozhodne neodkryje. Dokument pozostáva z výpovede 6tich ľudí ( zahrňujúc režiséra), ktorí si klinickou smrťou prešli. Príbehy sú navzájom postrihane v etapách a tak sa skáče od jedného rozprávača k druhému. Dokumentu chýba objektívny nestranný pohľad. Je to akokeby ste sedeli u táboráku a niekto by vám popisoval, čo zažil. Samozrejme s najväčšou pravdepodobnosťou by bol terčom posmechu. Ale dobre, dokument som skúsol. Avšak čo už fakt nešlo, bola po premietačke beseda so samotným režisérom toho skvostu. Celé sa to nieslo v duchu promo vecí, čo všetko režisér napísal, aký je úžasný a ako mu máme prispieť na ďalší projekt. Režisér totálne sebecký, narcistický podivín, ktorý bol schopný aj na vecné a zaujímavé dotazy z publika odpovedať formou konverzie na sebachválu a sebapropagáciu. Dokonca ho z toho nevyrušilo ani postupné odchádzanie divákov zo sály. Zo slušnosti som vydržal do konca, ale prisahám, že tak masívne neposedne som na stoličke ešte nesedel. Hotové peklo, nedoporučujem. ()

JaJa.Svoboda 

všechny recenze uživatele

Úžasný dokument pro ty, kteří nejsou zapřísáhle, tvrdohlavě a dogmaticky věřící v to, že NEexistuje něco většího, než jsme my. Z filmu vyzařuje skvělá atmosféra, kterou může cítit každý, kdo se dívá otevřeno myslí. Mám za to, že je to především díky lidem, co na dokumentu spolupracovali, filmovému štábu, který mu vytvaroval finální verzi a energii, se kterou to celé bylo těmito lidmi tvořeno. Ať se každý na dokument podívá a udělá si názor sám, ale za mě super. Jen pro zatvrzelé materialisty doporučuji začít se dívat s myšlenkou, že může existovat něco mezi nebem a zemí. ()

Reklama

Reklama