Reklama

Reklama

Worf je rozpolcený mezi loajalitou k Enterprise a svým divokým klingonským původem. (SkyShowtime)

Recenze (5)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byl nejspíš první skutečně všestraně solidní díl. Žádný úplně zázrak, ale náhled do původu Worfa (dost pozdě, ale lepší než nikdy...), něco o klingonech, slušnej příběh... Škoda že tohle neni základní úroveň téhle série ale vlastně dost nadprůměr. Klingonského kapitána bylo málo, ale rozhodně dílu přidal. ADD: mimochodem ta před-digitální vize počítačové a komunikační budoucnosti je docela kvalitní hit-and-miss... tentokrát s tou hrozně-složitou-webkamerou dost k pobavení. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Důležitý díl, ve kterém zjistíme řadu informací o Klingonech a také o fungování Geordiho visoru. Každopádně první půlka s prohledáváním lodi je dost natahovaná a příliš mě nebavila. Zaskočila mě také úplná absence poradkyně Troi, která by se při jednání s Klingony jistě hodila. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalšia z mála epizóda, ktoré mi utkveli aj po rokoch v pamäti. Epizóda je zameraná na Worfa, v ktorej odkrýva svoju minulosť, a tiež na Klingónov ako takých. Možno by sa čakalo viac akcie, ale nahrádza to napätím a intrigami. Epizóda zaujmä hneď niekoľkými scénami - správňackým klingonskym kapitánom, Worfovým chladnokrvným odbachnutím "brata" a mnohými inými, tiež hláškami o srdci bojovníkov. Fajn nahliadnutie aj do hi-tech infračerveného štítu Jordyho. Myslím, že neskôr príde ešte epizóda, kde Worf viac podľahne volaniu svojej krvi. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama