Reklama

Reklama

Posádka je ohromena oznámením o těhotenství poradkyně Troi. (SkyShowtime)

Recenze (9)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria začína vlažnejšie, aj keď sa popri uvedeniu dvoch nových postáv - novej doktorky (zaujímavosťou je, že si herečka si zahrala doktorku aj v TOS) a barmanky Whoopi Goldbergovej (zbytočná postava a zbytočná aj funkcia, kedže existujú gastroautomaty na želanie), druhýkrát sa objavuje aj O'Brian - dostáva aj na reálne nebezpečenstvo, prsty (či skôr maternicu) v ktorom má konzultantka Troiová. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SHIT scénáristické bingo: Stojí zápletka na totálně absurdně nepravděpodobné shodě 2 naprosto nesouvisejících událostí? ANO! Musí být vše vysvětlené v expozičním monologu, protože se to nevysvětlilo v ději? ANO! Náhodné trauma postavy co nikdy nebude mít dozvuk? ANO! Super-zrychlené těhotenství? ANO! Děj co vlastně nikoho nezajímá? ANO! Hrozba kterou pro přežití seriálu naprosto nelze realizovat takže vlastně neexistuje? ANO! Proč tomu nedávám odpad za sračkovost? Protože to v té přehlídce prázdnoty zvládlo ničim přímo neurazit. ()

Reklama

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný úvod! Provedlo se pár změn v designu postav, objevuje se nám tady barmanka Guinan a máme tady novou doktorku, kterou fakt nemám rád! Z nějakého důvodu je mi ta herečka strašně nesympatická! Dění kolem záhadného dítěte bylo ale odfláknuto a kromě toho, jak rychle přišlo i odešlo, se nestalo nic. Mohli ho dostat z lodi, nebo na druhý konec lodi, nebo ho nějak odstínit... ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Otřesný díl, jehož historie je zajímavější, než episoda samotná. Jde o nevyužitý Roddenberryho návrh pro TOS s názvem the Infection. Později se upravená verze s těhotnou Illiou s totožným názvem the Child,  připravovala pro ST Phase II v r. 1977, aby byla později konečně a mnohem lépe natočena pro ST Phase II od Jamese Cawleyho v r.2012. ()

SSE 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto úchvatná otvírací scéna (řekl bych, že možná úplně nejlepší ze všech ST), lodě, dat u konzole, nový zevnějšek Worfa, Rikera, později i Gerodiho. Zápletka je taková standardní, která neurazí, ani nenadchne. Pro děti je to ale výborný výukový materiál.... Za mě je tam trošku chyba, protože toho kluka šlo zachránit umístěním do raketoplánu a vzdálením se na nezbytně nutnou dobu od lodi s biovzorky, no řekněme, že kluka to nenapadlo a měl pocit tak silné časové tísně, že mu přesun do raketoplánu nepřipadal možný a nebo o něm nevěděl... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama