Reklama

Reklama

Posádka zachrání ztracenou pozemskou kolonii, což vede k objevení nové civilizace. (SkyShowtime)

Recenze (8)

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Worf dostane klingonské spalničky, ale mám podezření, že je to pouze zástěrka k balení doktorky. Na Enterprise se nasáčkuje parta vidláků, jejichž přítomnost sice u Picarda vyvolá záchvat smíchu, ale rozhodně není příliš žádoucí. Naštěstí se objeví planeta klonů( která možná inspirovala legendární Rimmerosvět). A ta nutně potřebuje novou krev... ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pošlite klony! Predvídateľná pointa vo viacmenej odľahčenej epizódy, v ktorom hrajú prím predovšetkých humor a podarené hlášky, "Klingóni nikdy neomdlievajú...vrŕŕŕ´", ale bavilo ma to a zápletku s klonmi sme v seriáli ešte nemali. ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl, který obsahuje něco, co by jste v posledních sériích hledali jen těžko a který by spíše patřil do TOS. Narážím na na ubytování Bringloidů v jednom z nákl. doků.;-) Irka dostane Rikera, což není vzhledem k jejím genům nic prequapivého. Motiv starého signálu a později kolonie pozemšťanů/potomků z lodi třídy DY-500, SS Mariposa z 22.st. mě na tom baví nejvíce. Závan z doby STE, který ještě neexistoval. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvojzápletky obsahující vzájemné řešení jsou... i když se udělají tak že dávají smysl, vždycky působěj násilně a roubovaně. A i když tady jsou nějaké zajímavé motivy, tak naprosté odmávnutí problému kulturního rozdílu skupin které dělí staletí technologického a kulturního vývoje je lame (totéž pro otázku klonů a osobní identity - prázdná deklarace neni zpracování problematiky). Plus celý ten příběh se tak nějak... prostě jen děje, žádné zvláštní drama nebo konflikt nebo cokoliv. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama