Reklama

Reklama

Na Enterprise zavládne chaos, když dojde k únosu poradkyně Troi a její matky. (SkyShowtime)

Recenze (9)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakože - z dílů s Vaxanou to je zatim rozhodně ten nejmíň otravnej a nejmíň debilní - a i ti Ferengi tu nejsou prezentovaní jako až takoví kokoti (i když... ok, v rámci stylu dílu vlastně o dost míň, než bych čekal). Vlastně to neni moc dobrej díl a ten humor neni vtipnej - ale na druhou stranu to neni otravný a dá se to i rozumně zkouknout. ()

Reklama

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Člověk vyhodí Wlezleyho dveřmi a on vleze zpět oknem. Tak se ho zase nezbavíme. No naštěstí už mu stejně zbývá jen pár dílů, tak to musíme nějak přežít. Letmo se tu potká navíc s Ethanem Phillipsem, budoucím otravou ve VOY. Ferengové jsou dobří, ale ani se závěrečným Picardovým recitálem to na víc jak 2 není. To by musela dcera ukázat víc a matka míň. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zprvu to vyzeralo ako zlý vtip, keď sa objavili nielen Ferengiovia, ale aj Troyovej matka a začalo laškovanie. Po únose ale nabrala epizóda dobrý dych a napriek celkovej odľahčenosti som sa bavil. Vydarili sa aj hlášky a prvýkrát sme sa pozreli do útrob ferengiovskej lode a viac spoznali ich technológiu. V bočnej a treba povedať, že aj nevýraznej linke sa z Wesleyho stáva riadny podporučík. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama