Reklama

Reklama

Wesley po přijetí do Akademie Hvězdné flotily doprovází Picarda na poslední misi. (SkyShowtime)

Recenze (7)

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sláva! Skvělá zpráva zatřásla celým universem. Starfleet akademie se roky bránila přijetí Wlezleyho, ale její odpor konečně polevil a tak se ho konečně Enterprise zbaví. Akorát před půlkou celého seriálu. Ještě jsem musel protrpět ten Wlezleyho patetický proslov a prokousal se ke sladkému konci. Wlezley, táhni a už se nevracej (to se mi bohužel nesplní). ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Wesley, you will be missed" Nějak si nejsem jistý, jestli mám Picarda omlouvat, že je poněkud otřesen a mluví z cesty, nebo naopak chválit, že dokáže být i v těžké situaci ostře sarkastický:-) ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvojlinková epizóda, z ktorej bola rozhodne zaujímavejšia tá o ztroskotancoch a takmer beznádejnom boji o vodu a životy. Konečne točená aj v exteriérovom prostredí, čo je pri NG takmer nezvyk. Druhá o odpravení rádioaktívneho "odpadu" nebola nič moc, pravdepodobne bola iba výplňou. Asi sa lúčime s jedným zo stabilných členov posádky Enterprise - Wesleym, ktorý bol v seriáli od jeho počiatku. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna storka je nudnej a nedůvěryhodnej "survival" podle stokrát ohraný šablony, druhá storka je totálně samoúčelná, z podstaty stupidní a zjevně jen do počtu. Wesley kterej mi až tak moc nevadí zjevně zmizí, bohužel svou pro mě mnohem otravnější matku s sebou zjevně nevezme, takže žádná útěcha ani v tomhle směru. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama