Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lee Plenty (Christopher Scott Cherot) je začínající spisovatel s velkými plány, ale zatím s nepříliš jasným výsledkem. Spí ve vlastním autě a občas si přivydělává v univerzitní knihovně. Zato jeho kamarádka Havilland (Chenoa Maxwell) se pohybuje v jiných sférách. Je bohatá, úspěšná a krásná. A právě tato mladá žena poněkud nečekaně pozve Leeho do svého domu. Aniž to Lee tuší, má na pár hodin "nahradit" muže, kterého vedle ní obdivuje několik milionů posluchačů popové hudby... Romanticky laděný příběh napsal a natočil černošský tvůrce Chris Scott Cherot, který si ve svém debutu zahrál i hlavní roli. (Týdeník Televize)

(více)

Recenze (5)

KIT.HL

všechny recenze uživatele

Lee Plenty je začínající spisovatel s velkými plány, ale zatím s nepříliš jasným výsledkem.Spí ve vlastním autě a občas si přivydělává  v univerzitní knihovně. Zato jeho kamarádka Havilland se pohybuje v jiných sférách. Je bohatá, úspěšná a krásná. A právě tato mladá žena poněkud nečekaně pozve Leeho do svého domu. Aniž to Lee tuší, má na pár hodin "nahradit" muže, kterého vedle ní obdivuje několik milionů posluchačů popové hudby...Romantický laděný příběh napsal a natočil černošský tvůrce Chris Scott Cherot, který si ve svém debutu zahrál i hlavní roli. Text: Týdeník televize Uváděno na ČT ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Celkovo to zápasí s príbehom, ktorému chýba smer a hlavnou hviezdou, ktorá si možno myslí, že je zábavná . Ale celkovo film nie je vtipný. 5/10 ()

kridlo 

všechny recenze uživatele

romanticka komedia o tom ako mlady zacinajuci autor, ktory je vecne na mizine ide na Novy rok k svojej bohatej kamaratke. Ak mate radi romantiku tak je to film prave pre vas... ()

Reklama

Reklama