Reklama

Reklama

Scotty ze Star Treku, který byl 75 let uvězněn v limbu, se probouzí a připojuje se k Nové generaci. (SkyShowtime)

Recenze (8)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to solidní epizoda. Ale... nebudu dávat +1* za to, že se tam nazpátek objeví Scotty. Jeho objevení je zpracované... adekvaátně. Nijak špatně. Nijak dobře. Téma stáří... tam má expozici, ale ne hloubku. SF rozměr epizody je vlastně zabitej na úkor Scottyho. Ano, bylo hezké vidět Scottyho znovu, ale ta epizoda prostě zázrak neni. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem epizodu viděl po páté, a věděl jsem kdo se na Jenolan objeví, tak jsem byl ochotný přiznat, že příběh není nijak zvlášť hluboký ani originální. Téma stáří a užitečnosti je zpracované povrchně a i samotná past v níž Enterprise uvízne, by si zasloužila bohatští dějovou linii. Jenže při prvním zhlédnutí nic z toho neplatilo. To jsem byl naopak ochotný odpřísáhnout, že tahle epizoda patří mezi nejlepší vůbec. Dlužno dodat, že tehdy jsem TOSku ještě ani pořádně neznal. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pocta originálnemu seriálu v podobe najväčšieho sympaťáka zo starej garty - Scottyho, ktorý nehrá nikoho druhého, ale práve seba samého....už starého, frflajúceho, každú chvíľu spomínajúceho na staré časy. Zápletka je jednoduchá, ale doplnená o Scottyho, pár narážok na starú loď, škótsku whisky, starý mostík a nostalgia funguje. Musel som sa usmievať po celý čas. Aj keď doteraz neviem, prečo si Scotty vybral v simulátore mostík a nie jemu bližšiu strojovňu. V menšej roli pilotky (černošky) si zahrala aj hviezdička seriálu Vesmír bez hraníc. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama