Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy Hockstatterová se snaží pomáhat svému otci Bobovi udržet jejich rodinu pohromadě od té doby, co její matka před několika lety zemřela. Přestože je jí teprve patnáct, dělá všechno proto, aby svému staršímu i mladšímu bratrovi matku alespoň částečně nahradila. Každý den se musí dívat na dokonalý dům a rodinu Wellmanových odnaproti. Po podivné nehodě, v níž sehrají úlohu jakési podezřelé karty, se Joy probudí jako členka rodiny Wellmanových, s novou matkou, otcem a starší sestrou. Její nový život se zpočátku jeví jako změna k lepšímu, jen Bobovi a jejím skutečným bratrům se teď daří o poznání hůře a jediný, kdo Joy z jejího předchozího života poznává, je starý pes Levi. (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Dost naivní film s tématem, který už tu několikrát byl. Ale přesně tenhle typ filmů mam v době Vánoc ráda. 55%. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Vlastně je to takový klasický rodinný film, který má to štěstí, že je tu holka, na kterou se dobře kouká, která je ještě taková pořád hezky naivní, tak jí to všechno věříte. Vedení děje je ale celkem nuda a moc toho nenabídne. Nápad zde je, ale celkově se ztrácí v tom, jak je to všechno pozitivní a musí to dobře dopadnout. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Vážení přátelé, ano! Konečne vianočný film, ktorý bol fakt super, s BM ako bonusom. Aj keď o Vianoce tam vôbec nešlo. ()

Tominko12 

všechny recenze uživatele

Dobrá myšlienka filmu, no chaotické a miestami plytké prevedenie. Neprišlo mi to ako komédia, išlo o dramatický príbeh, ktorý však nebol dotiahnutý do konca. ()

Reklama

Reklama