Reklama

Reklama

Kdybych byla kluk

  • Francie Si j'étais un homme (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jeanne (Audrey Danaová) si s muži prožila takové peklo, že už o nich nechce nikdy ani slyšet. Jednoho rána se ale probudí… s penisem! To si možná někdy představovala každá žena, ale Jeanne tedy rozhodně ne! Kdo si nikdy nepředstavoval, jaké by to bylo ocitnout se aspoň na jediný den v kůži opačného pohlaví? Jeanne tedy rozhodně ne! Čerstvě rozvedená matka, která své děti každý druhý týden nevidí, se zapřisáhla, že s muži nadobro skončila a už o nich nechce nikdy ani slyšet. Jednoho krásného rána se však její život začne ubírat nečekaným směrem. Na první pohled se nic nezměnilo… až na jednu maličkost! Od bizarních situací po záchvaty smíchu s její nejlepší kamarádkou, od záchvatů úzkosti až po samovyšetření u jejího zmateného gynekologa, Jeanne se snaží zvládnout tuhle nevídanou situaci jak nejlépe dokáže. (Cinemax)

(více)

Recenze (10)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že námět by za normálních okolností nenatočili ani v pomocné škole za peníze ze státních fondů. Jenže ve Francii se rok co rok zrealizuje kdejaká sračka a výsledkem je třeba i tento film, ve kterém hlavní hrdince přes noc naroste čůro. Já to ale přes tu filmovou vtipnost málem nedal. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hodně trhlá komedie o ženě, která se jednoho rána probudí s mužským přirozením a je z toho celá v rozpacích. Christian Clavier jako gynekolog vynikající, některé hlášky vtipné a párkrát jsem se nahlas zasmál, ale je škoda, že druhá polovina filmu se ubírá směrem, který mi moc nesednul a ubyl i humor, přesto pohodový lepší průměr, který vyloženě neurazí. Především pro French Fans. 60% ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Celkem pohodová záměn-klišé-medie, která trochu připomíná filmy o Mohammedovi - hlavního hrdinu ani náznakem nespatříte. ()

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jaj, kam tí filmári chodia na také priblblé scenáre? A to som si myslel, že Francúzi dokážu točiť super komédie, ale v poslednej dobe to ani zďaleka neplatí, o čom svedčí aj tento absolútne prihlúply film s trápnym námetom s ešte trápnejšou zápletkou. Zaujímalo by ma, seriózne, či sa na tomto niekto dokázal aj reálne zasmiať? Fakt, už ani nepamätám, kedy som naposledy videl takú nevydarenú komédiu. Čistá katastrofa! ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

komedie měla hlavu i patu,pobavila.Zápletka byla inteligentně vyřešená -říkala jsem si jak z toho asi scénář vybruslí?Jen nesmíte hloubat nad tím,že ústřední motiv je dosti sci-fi :-)))) ()

markotter 

všechny recenze uživatele

Hrozná prdel s krásnou herečkou a zároveň režisérkou, která se nebála udělat si srandu z ženských a tak trochu i skládala hold mužskému pohlaví. A to se teď jen tak od ženy nevidí. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Pokud by měl větší prostor gynekolog v podání Christiana Claviera, mohla to být vcelku fajn komedie. Bohužel, není tomu tak. Pár vtipných momentů se najde, ale na čistokrevnou komedii je jich hodně málo. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Herečka a zároveň režisérka si udělala z toho, že jí najednou narostl pyj velkou legraci spojenou s úzkostmi z toho.Povedené. ()

MUNRO odpad!

všechny recenze uživatele

Audrey Dana je zajímavá herečka.V lehkém thrilleru Kde se cesty kříží,dobrodružném akčňáku 600 kilo zlata,nebo v ryzím dramatu Welcome hrála skvěle a přirozeně.Bohužel ve chvíli kdy ucítí potřebu vytvořit si vlastní scénář,stoupnout za kameru a vyexhibovat si hlavní roli,to stojí za starou bačkoru.Druhý film,druhá zbytečnost.Co se týče filmového průmyslu,považuji se za Frankofyla a už jsem si za ta léta zvyknul,že Francouzská kinematografie je v mnoha ohledech obscénní,ulítlá a často těžko uchopitelná.Démonem právě takových perverzností je Francoise Ozon a právě jeden z jeho filmů Ricky bych k téhle fantasmagorii přirovnal nejspíš.Oba filmy jsou svým obsahem nepochopitelně hloupé.Rickymu po narození rostou kuřecí křídla,Jeanne zase po jedné nevinné průpovídce naroste ze dne na den penis.Zatímco Ozonovo dílo působí alespoň v první půlhodině jako slušné sociální drama(což je mimochodem jeho nejsilnější stránka),tady je od začátku všechno špatně.Kromě nesmyslnosti vzniku filmu jako takového považuji za velký propadák výkon hlavní hrdinky.Audrey Dana přehrává svou roli tak moc,až její neustále upejpavý výraz působí tragikomicky.Taky nevím co a o jakém objemu její představitelce narostlo přes noc mezi nohama,každopádně potom chodila jako by tam měla sršní hnízdo o velikosti basketbalového míče.Taky mě nemile zaskočila účast hereckého barda Christiana Claviera.V posledních pár letech točil samé parádní kousky a teď se propůjčí takovéhle slaboduché kravině.Snad se tahle okatá herečka režisérsky vzchopí a nebude točit podobné otřesnosti. ()

Reklama

Reklama