Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladí medici Steve Hillman a Patrick Fisher si vyrazili na pánskou jízdu. A co náhoda nechtěla, do cesty se jim přimotal motorest plný svůdných a svádějících roztleskávaček. Steve věděl, že by bylo, s ohledem na jeho slečnu Sáru, lepší jet raději dál. Patrik ho ale tak dlouho přemlouval, až nakonec zůstali. A to byla velká chyba. Během pár desítek minut se životy obou mladíků otočily o 180°. Steve je přepaden, zmlácen a jen tak tak unikne smrti z rukou neznámého šílence. Aby toho nebylo málo, z vraha se vyklube policista a Steve je záhy obviněn z přepadení, únosu a vraždy. Kdo uteče, vyhraje. Ale na stopě jsou zavilí lovci s šerifem Cooperem v čele. A o něm každý ví, že raději střílí, než se ptá. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

imf 

všechny recenze uživatele

Hodně nerealistické (taková shoda náhod asi nepotká nikoho), ale překvapivě napínavé a promyšlené... jen škoda ukvapeného konce, který z celé devadesátiminutovky dělá jen tuctový hollywoodský thriller... ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Tuctový thriller, tuctové herecké výkony, překombinovaný závěr - zkrátka průměrný film , na který si za pár měsíců ani nevzpomenu. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Při dlouhé cestě se občas hodí odpočinek. Steve Hillman a Patrick Fisher tak vezmou zavděk malým motorestem u silnic - a k jejich potěše se zde zrovna koná soutěž roztleskávaček. Patrick se ihned přidá k houfu roztleskávaček, zatímco Steveho musí jedna z nich dlouho přemlouvat, aby s ní šel ven. Zde si jej vezme na paškál přítel oné dívky, Bo - který si při machrování nad Stevem ustřelí .. ehm .. svoji chloubu. Jenže Bo je policajt (a jeho otec je místní šerif), a tak je Steve rázem obviněn z napadení policisty, a je s Patrickem na útěku. Podaří se mu proti celému okrsku prokázat pravdu ? ... Tak mně se to docela líbilo - když opominu překomplikovaný závěr (kdy už se všechno všem vymklo z rukou - kromě postav ve filmu asi i režisérovi), tak jsem se perfektně bavil a pokyvoval hlavou, ano - takhle by se to klidně mohlo stát. Herci mi do svých rolí docela zapadli - snad jen Lochlyna Munra jako násilně naroubovaný komický prvek bych možná vynechal... ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

He, překvapení z roku 2002 v roce 2011. "Béčko" jak vyšité, které neurazí, nenaštve a docela zabaví, pokud nemáte v záloze nějaký opravdu fajnovější filmový kousek. Akční a zároveň nudné. Vtipné a zároveň debilní. Promyšlené - dobře děj odsýpá a zároveň je dost trapný. Tohle je dokonalý standard - celé je to "přesně mezi". Jasné 3 *. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Klasická šablona teen slasheru překombinovaná do obyčejného thrilleru nevyznívá nijak špatně. Jednoduchý děj, malá výprava, atmosféra nijak zvlášť závratná a přesto místy i napínavá. Nejedná se o zběsilé honičky, přestřelky a hromadu mrtvol. Tohle je snímek skutečně naprosto nenáročný vhodný k odpočinku u televizních obrazovek. Jen by mohl být daleko lepší český dabing. Ten pokus o ječení mladých děvčat na počátku filmu snad dělali nezkušené holky z ulice a ne dabérky. Jak tohle mohl dabingový režisér pustit. ()

Reklama

Reklama